Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Gizem'in fenalıkları üzerine ilerliyoruz. :A

Merve ve Yunus aşkı olmayacak gibi. Merve o kadar çabaladı, pikniğe gittiler. Çocuk anlasın diye şarkı dinledi. Yunus anlamış ama anlamamazlıktan gelmiş. Gözü Seda'da olduğu için sıkıntı. :(

Yunus ve Eren de konuştu. Yunus, Seda işini sordu Eren'e. Eren diyecek bir şey bulamadı ''hayırlısı olsun'' dedi. :F Yarın bir gün Eren de Seda'ya yürürse şaşırmam. :A

Gizem'in annesine bayılıyorum, kadın benim idolüm resmen. :F

Dizideki şarkılar da harika, her bölüm birbirinden güzel şarkılar çalıyor. ''Bana öyle bakma, anlayacaklar'' şarkısı da bu bölüm çaldı. Diziye renk katıyor bu şarkılar. Dizinin kendi müzikleri de güzel zaten. :D

Son sahne de güzeldi, Eren'in babası geldi. Eren ve babası bol bol kavga eder. :F

3. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Gizem'in fenalıkları üzerine ilerliyoruz. :A

Merve ve Yunus aşkı olmayacak gibi. Merve o kadar çabaladı, pikniğe gittiler. Çocuk anlasın diye şarkı dinledi. Yunus anlamış ama anlamamazlıktan gelmiş. Gözü Seda'da olduğu için sıkıntı. :(

Yunus ve Eren de konuştu. Yunus, Seda işini sordu Eren'e. Eren diyecek bir şey bulamadı ''hayırlısı olsun'' dedi. :F Yarın bir gün Eren de Seda'ya yürürse şaşırmam. :A

Gizem'in annesine bayılıyorum, kadın benim idolüm resmen. :F

Dizideki şarkılar da harika, her bölüm birbirinden güzel şarkılar çalıyor. ''Bana öyle bakma, anlayacaklar'' şarkısı da bu bölüm çaldı. Diziye renk katıyor bu şarkılar. Dizinin kendi müzikleri de güzel zaten. :D

Son sahne de güzeldi, Eren'in babası geldi. Eren ve babası bol bol kavga eder. :F

Candan bence de şahane :D

4. BÖLÜM

Yine son sahne güzeldi. :Z

Yunus'un babası rahatsızlandı, İzmir'e gitti. Seda da onunla gitti, hayat Yunus'un olmuştur. :Z Seda uyurken bakışları da güzeldi. :bhr: Yunus'un ailesi evlatlık almış onu, öz ailesi çıkar birkaç bölüme herhalde.

Son sahnede Seda ve Eren öpüştü. Dizi aşkı memnuyu de geçecek bu gidişle. Kim kime yanık, belli değil valla. :F

Merve ve Eren'in arkadaşı da baya yakıştı, onlar takılsınlar birlikte. Gidip hipodrumda at falan izlesinler. :A

Eren'in babası da sinir bir rolle geldi. Ya bu adam başka dizilerde de böyle kötü/itici rolle gelmişti diye hatırlıyorum. Bu adamdan iyi birinin çıkma olasılığı %1 herhalde. 😕

5. bölümü yarın izlerim. :X

5. BÖLÜM

Candan alem kadın yav. :F Elektrik faturasını ödesin diye verilen parayı alıp bin küsür liralık mum almış, orada sesli güldüm. :D

Seda ve Merve'nin arası bozuldu Gizem yüzünden. Merve, Gizem'den kaynaklandığını düşünüyor ama Seda öyle düşünmüyor. Geçip tuvalette sesli konuşarak Seda ve Eren'in öpüştüğünü tüm okula yaydı.

Yunus'un doğum gününde de ortalık karıştı. Merve ağzını tutamadı, Eren ve Seda'nın öpüştüğünü söyledi. O da doğum gününde gidip Eren'le kavga etti. O kadar da pasta hazırlamıştı bizim kızlar. :F

Arda ve Merve'nin söylediği bu güzel şarkıyı da ekliyorum buraya. :bhr: :Z

6. BÖLÜM

Güzel bölümdü, hatta izlediğim en iyi bölüm olabilir. :D

Candan yine bölüme damga vurdu. Hayat kadınlarıyla sohbet ettiği sahneler güzeldi, sonra karakola düşünce kızını arayıp söylemesi. :F O kadının kafasından istiyorum. :D

Candan, Gizem'i evden kovdu. Bu nasıl anne la, Gizem de sağda solda yatıyor. :D

Eren'in babası da normal değil. İki kuruş para için karısını zengin adamla evlendirecek resmen. O adam nasıl kadının kocasına bu teklifi edebiliyor çok garip. :D Son sahnede de dayak yemiş şekilde eve geldi.

Arda ve Merve çifti de muhteşem, köküne kadar destekliyorum ikisini de. :Z

6. BÖLÜM

Güzel bölümdü, hatta izlediğim en iyi bölüm olabilir. :D

Candan yine bölüme damga vurdu. Hayat kadınlarıyla sohbet ettiği sahneler güzeldi, sonra karakola düşünce kızını arayıp söylemesi. :F O kadının kafasından istiyorum. :D

Candan, Gizem'i evden kovdu. Bu nasıl anne la, Gizem de sağda solda yatıyor. :D

Eren'in babası da normal değil. İki kuruş para için karısını zengin adamla evlendirecek resmen. O adam nasıl kadının kocasına bu teklifi edebiliyor çok garip. :D Son sahnede de dayak yemiş şekilde eve geldi.

Arda ve Merve çifti de muhteşem, köküne kadar destekliyorum ikisini de. :Z
Arda Merve for ever :A

7. BÖLÜM

Güzel bölüm sayılır, diğer bölüme göre biraz daha durgundu. :D

Merve ve Arda aşkı süper gidiyor, diziye en çok renk katan çift. Merve ve arkadaşlarının Arda'nın çalıştığı yere gittiğinde olay çıkar falan diye bekliyordum. Neyse ki Arda alttan aldı ve güzelce bitirdik mevzuyu. :Z

Eren'in babası da koca hastası 2 yani. 😱 Birincisi Kırgın Çiçekler dizisindeki Kemal'di, şimdi de bu. Kocası gelince doyur, yedir vay be. :D

Eren ve Yunus arasındaki sorunu kapattı gibi, Yunus büyük bir adım attı eee Eren de kabul etti tabi.

Seda'nın babasının eşini aldatması üzerine bölümler ilerliyor. Gizem ve Candan'ın tehditleri falan. :F

7. BÖLÜM

Güzel bölüm sayılır, diğer bölüme göre biraz daha durgundu. :D

Merve ve Arda aşkı süper gidiyor, diziye en çok renk katan çift. Merve ve arkadaşlarının Arda'nın çalıştığı yere gittiğinde olay çıkar falan diye bekliyordum. Neyse ki Arda alttan aldı ve güzelce bitirdik mevzuyu. :Z

Eren'in babası da koca hastası 2 yani. 😱 Birincisi Kırgın Çiçekler dizisindeki Kemal'di, şimdi de bu. Kocası gelince doyur, yedir vay be. :D

Eren ve Yunus arasındaki sorunu kapattı gibi, Yunus büyük bir adım attı eee Eren de kabul etti tabi.

Seda'nın babasının eşini aldatması üzerine bölümler ilerliyor. Gizem ve Candan'ın tehditleri falan. :F

Eren'in babası Gay mi yoksa :A

8. BÖLÜM

Güzel bölümdü, ekip baya birlikteydi. :Z

Arda ve Merve, Mervelerin uzaktaki evine gitti. Sonra oraya çıkıp Yunus geldi, baya komikti o sahneler. :F Sonra tüm ekip geldi. Birlikte ''Yaptım-Yapmadım'' oyununu oynadılar. Baya güzel oyunmuş, izlerken ben de eğlendim. :D

Arda ve Merve öpüşürken Yunus gördü, bozuldu baya. :D

Gizem ve Eren'in araba çalması, birlikte şarkı söylemeleri, daha sonra birlikte balık tutmaya gittikleri sahneler de güzeldi.

Ayşe, Salih'in kendisini aldattığını öğrendi. Adamı evden yolluyor, iyi oldu yani. Sonunda bu mesele ortaya çıktı, artık sıkmaya başlamıştı.

Bölüme damga vuran şarkıyı da paylaşmadan gitmeyeyim. :Z :bhr:

8. BÖLÜM

Güzel bölümdü, ekip baya birlikteydi. :Z

Arda ve Merve, Mervelerin uzaktaki evine gitti. Sonra oraya çıkıp Yunus geldi, baya komikti o sahneler. :F Sonra tüm ekip geldi. Birlikte ''Yaptım-Yapmadım'' oyununu oynadılar. Baya güzel oyunmuş, izlerken ben de eğlendim. :D

Arda ve Merve öpüşürken Yunus gördü, bozuldu baya. :D

Gizem ve Eren'in araba çalması, birlikte şarkı söylemeleri, daha sonra birlikte balık tutmaya gittikleri sahneler de güzeldi.

Ayşe, Salih'in kendisini aldattığını öğrendi. Adamı evden yolluyor, iyi oldu yani. Sonunda bu mesele ortaya çıktı, artık sıkmaya başlamıştı.

Bölüme damga vuran şarkıyı da paylaşmadan gitmeyeyim. :Z :bhr:

Demek son 2 bölüm :D

9. BÖLÜM

Eren'in babası neden bu kadar melek oldu diyorum, saf her şeyi söyledi. :F Kendi kendini dövdürmüş, karısını sırf para için başka biriyle evlendirecekmiş, kadın inandı oğlan nasıl inandıymış. Eren hepsini duydu, bir güzel dövdü. :Z

Bir de başımıza Berke eksikti. Yakışıklı çocukmuş. :A Ama böyle pat diye gelip kızı kaçırıyor ama Gizem'in hareketler çok normal. Bana basit geldi o sahneler biraz. :D

Gizem'in anneannesi geldi, Candan'ı canından bezdirdi. :F Helal olsun kadına, evi temizletti. Candan kendine geldi. :A

Eren ve Gizem aşkını sevmeye başladım artık. Bi Arda ve Merve aşkı etmez ama onları da idare edeceğiz artık. Son sahnede kavga ettiler Eren ve Gizem, sonra da öpüştüler. :F Berke de gördü onları.

Finali birazdan izleyeceğim. :Z

9. BÖLÜM

Eren'in babası neden bu kadar melek oldu diyorum, saf her şeyi söyledi. :F Kendi kendini dövdürmüş, karısını sırf para için başka biriyle evlendirecekmiş, kadın inandı oğlan nasıl inandıymış. Eren hepsini duydu, bir güzel dövdü. :Z

Bir de başımıza Berke eksikti. Yakışıklı çocukmuş. :A Ama böyle pat diye gelip kızı kaçırıyor ama Gizem'in hareketler çok normal. Bana basit geldi o sahneler biraz. :D

Gizem'in anneannesi geldi, Candan'ı canından bezdirdi. :F Helal olsun kadına, evi temizletti. Candan kendine geldi. :A

Eren ve Gizem aşkını sevmeye başladım artık. Bi Arda ve Merve aşkı etmez ama onları da idare edeceğiz artık. Son sahnede kavga ettiler Eren ve Gizem, sonra da öpüştüler. :F Berke de gördü onları.

Finali birazdan izleyeceğim. :Z
Final çok eksik kaldı çok :(