O yüzden kalan bölümleri izleme bence.Son bölümü izleyemedim,ama bu dizi de 13 de bitecek gibi
O yüzden kalan bölümleri izleme bence.
Aa dogru sen bizim ekiptendin adamsın.Hayat Bazen Tatlıdır varken buna tvden bakamam zaten
Aa dogru sen bizim ekiptendin adamsın.
Nerde ilginc bi tip orda sen zaten şaşırtmadın.Şaşkın emojiciyim ben
Nerde ilginc bi tip orda sen zaten şaşırtmadın.
Zaten neden düşük gittiğimiz anlaşıldı izlememen isabetli karar.Hayat Bazen Tatlıdır varken buna tvden bakamam zaten
Çakma diziyi tercih edenlerin Arkadaşlar İyidir gibi bir kaliteyi izlemesini istemiyoruz zaten.Hayat Bazen Tatlıdır varken buna tvden bakamam zaten
Cumartesi 23:15 olmaz saçmalama Reyting alamayız. 22:15 daha iyi şimdilikShow keşke diziyi Cumartesi 23.15'e alsa, çünkü bu bölümden itibaren internetten izlemek zorunda kalacağım ve bunu da istemiyorum.
Gerçi ALA fanları da bastırıyor ama kalite farkıyla bizim gün değiştirmemiz gerekiyor. @denizz19
Çakma diziyi tercih edenlerin Arkadaşlar İyidir gibi bir kaliteyi izlemesini istemiyoruz zaten.
20.00'de de pek iyi reyting aldığımız söylenemez. Ben de yükselmesini çok istiyorum ama pt-2'ye alınıp da yükselen bir dizi görmedim. Kayıp Şehir gibi istisnalar var ama o da şimdi yayınlansa tutmaz, çünkü artık 22.00-23.00'te yayınlanan işler izlenmiyor.Cumartesi 23:15 olmaz saçmalama Reyting alamayız. 22:15 daha iyi şimdilik
İnanıyorum bu bölüm artış olacak20.00'de de pek iyi reyting aldığımız söylenemez. Ben de yükselmesini çok istiyorum ama pt-2'ye alınıp da yükselen bir dizi görmedim. Kayıp Şehir gibi istisnalar var ama o da şimdi yayınlansa tutmaz, çünkü artık 22.00-23.00'te yayınlanan işler izlenmiyor.
Yani kötümser davranmayı pek sevmiyorum ama şimdiden en kötüsüne hazırladım kendimi. Bence sen de öyle yap.İnanıyorum bu bölüm artış olacak
Umudumu yitirmiyorum umut her daim vardırYani kötümser davranmayı pek sevmiyorum ama şimdiden en kötüsüne hazırladım kendimi. Bence sen de öyle yap.
Araya entrikalar katsınlar Türk halkı böyle abeslikleri sever. Candan'ın isyanını başa sar sar izliyorum kadın Harika ya.Bölümü 1 saat önce bitirdim, yine çok güzeldi. Gerek Arda'nın Merve için gülleri lavanta rengine boyaması, gerek Candan'ın annesine isyan edişi, gerek Gizem ve Eren'in eşsiz uyumu derken yine çok özel bir bölüm izledik. Su Kutlu ve Neslihan Yeldan yine müthişlerdi, ama performansları hak ettiği değeri görmüyor maalesef. Gerçi bu Berke'nin hemen ortadan kaybolmayacak olması biraz sıktı ama bunu bölümün tamamına mal edecek değilim.
@denizz19
Haklısın da çok gerekli bir karakter de değil yani, ısrar etmek yersiz. Keşke bir mucize olsa da Kış Güneşi gibi 17-18 bölüm sürebilse, ben internetten takip etmeye de razıyım.Araya entrikalar katsınlar Türk halkı böyle abeslikleri sever. Candan'ın isyanını başa sar sar izliyorum kadın Harika ya.