Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Bölüm şahane.

Yaptım Yapmadım oyunu özellikle harikaydı yer yer kahkaha attım :F

Candan ve Ayşe dertleşmesi iyiydi. Hoş Ayşe anlatıyor Candan dalga geçiyor gibi daha çok. :D

Haha Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk kurbanı bu dizi oldu. :A Saatiniz değişmiş 13'de final yolu gözüktü. :A

Haha Hayat Bazen Tatlıdır'ın ilk kurbanı bu dizi oldu. :A Saatiniz değişmiş 13'de final yolu gözüktü. :A

Sizin o çakma diziniz yüzünden değil kalitesiz denekler yüzünden bu haldeyiz maalesef. :A

Ayrıca 1-2 hafta öncesine kadar öve öve bitiremediğin diziye neden bir anda düşman kesildiğini de merak ediyorum. :)

Sizin o çakma diziniz yüzünden değil kalitesiz denekler yüzünden bu haldeyiz maalesef. :A

Ayrıca 1-2 hafta öncesine kadar öve öve bitiremediğin diziye neden bir anda düşman kesildiğini de merak ediyorum. :)
Hadi ordan biz yokken 2 alıyordunuz biz gelince 1'e düştünüz. 😎 :A

Takılıyorum ben ciddi algılıyosan senin problemin. :)

Dün yine bayağı iyiydi, ama bunun da değeri bilinemiyor, çok yazık!

Bölüm gayet iyiydi şu Yunus a uyuz oluyorum yalniz. Hem karakter itici hem oynayan çocuk çok yeteneksiz. Zarf için Merve ile Arda ' nin yanına gitmesi çok zorlamayadi. Gizem Eren yakinlasmasi da ivme kazandırır diye düşünmüştüm ama reytingler baya kötü. Çok şansı yok sanırım

Yine çok güzel bir fragman olmuş, büyük ihtimalle bu sezon biteceğine en çok üzüldüğüm dizi olacak. Netflix veya BluTV'de devam etse bile razıyım, yeter ki final yapmasın. :(

Bu arada Show'un da 22.15'e aldığı dizi için özetsiz demesi de saçma olmuş, yok bir de o saatten sonra özetli başlatsaydı. :)
Senaryo ağır da gitmiyor hayır bu Türk halkının sevebileceği çoğu şey de mevcut aslında. Ağlama var, eğlence var, entrika var daha ne olsun :D