Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Yeni bölüm 21:00'da başlayacak @Aserat @mrt-06

Daha iyi bence reklam düzeni farklılaşırsa 3 reytinge yetişir bu hafta oldukça heyecanlı. :)
Başlayınca kaçacağım ama reklam aralarında yorum yazmaya çalışırım. En azından bizim dizimiz diğerleri gibi başkalarını taklit etmiyor. :A

Son zamanlarda sana sevgim arttı nedense. :A

Bu arada sete gitmedin mi hala? :D
İrtibat halindeyim yazıyorum özelden. Geçen sefer set uzaklığını düşündükleri için çağıramadık dediler. Bekliyorum bakalım. Yani neticede kendileri çağırma teklifi etti oyalıyorlar desem o Zaman niye çağırsınlar. İlla ki çağırırlar demek ki dizi final Olmuyor henüz :A

Bu arada tüm diziler yeni bölüme başlamış ama biz hala özetteyiz. Bu rahatlık nereden geliyorsa artık. :A

Gerçekleri söylüyoruz, tabii seveceksin. 😎 :A
Uzun özet iyiydir diğer diziler erken başladı erken bitecek biz geç biteceğiz canım kanalım nasıl da akıllı. :A

İrtibat halindeyim yazıyorum özelden. Geçen sefer set uzaklığını düşündükleri için çağıramadık dediler. Bekliyorum bakalım. Yani neticede kendileri çağırma teklifi etti oyalıyorlar desem o Zaman niye çağırsınlar. İlla ki çağırırlar demek ki dizi final Olmuyor henüz :A
Ben de o yüzden sordum aslında, acaba çekimler durdu mu diye. :A

Bu arada tüm diziler yeni bölüme başlamış ama biz hala özetteyiz. Bu rahatlık nereden geliyorsa artık. :A

Gerçekleri söylüyoruz, tabii seveceksin. 😎 :A

Tabii ki de Fuse Tea den geliyor :A

Dizilerde hep başroller döver Eren'i dövdürtmezler bence. :A Aklıma bir rol daha geldi ama foruma yazamıyorum hani Feriha'nın abisi olmuştu ya bence çok havalı bir rol. :A

Hahahaha :D fena rol sayılmaz :A

Ayy hemen reklam verdiler @mrt-06 :(
oy kullanmayı unutmayın :D