Olayların dibi yaşanıyor fark etmedin herhalde.Olaysız ama etkileyici sahnelerle geçiyor bölüm.
Olayların dibi yaşanıyor fark etmedin herhalde.
Geçen haftaya göre tempo biraz düşük ama bölüm güzel.
Dizide çalan ŞARKILAR niye mükemmel???
sadece izlemeyin oy da kullanın plizzIlk kez yorum yapılma çünkü bölüm içindeki Gizem - Candan yüzleşmesi Gizem - Seda sahnesi çok etkileyiciydi. Öte yandan Merve'nin Seda'ya kiloları ile ilgili söyledikleri çok güzeldi. Diyaloglar çok sağlam yazılmış. Bide şu Yunus'a ısınabilsem. Sevemedim cocugu.
Fragman harika da reytingler işte.Yeni bölüm fragmanımızla bile çoğu diziye kalite dersi veriyoruz.
@denizz19 @Billy Kane @mrt-06 @MayısKralı @xemrexxx @GunesinOglu
Seda değil zaten o Merve bir kere. Merve'nin annesi Merve'nin sevgilisinin Arda olduğunu öğrenince sanıyorum ondan vazgeçmesi için teklif sunacak. Yani bir nevi arabayla karşısına çıkacak.8. BÖLÜM 2. FRAGMAN
@denizz19 @Billy Kane @Aserat @soo @xemrexxx @GunesinOglu
Ya bu arada bir şey sorcam ilk fragmanı izlediğimde bir şey fark ettim Seda'nın sevgilisi annesinin arabasında ne işi vardı?
Merve diyecektim aslında ama bu kıza Seda ismi daha iyi giderdi.Seda değil zaten o Merve bir kere. Merve'nin annesi Merve'nin sevgilisinin Arda olduğunu öğrenince sanıyorum ondan vazgeçmesi için teklif sunacak. Yani bir nevi arabayla karşısına çıkacak.
Yok artık imkansız. Eren ile çok uzun zamandan beri arkadaşlar yani böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur.Merve diyecektim aslında ama bu kıza Seda ismi daha iyi giderdi.
Belki de ters köşe yaparlar en başından beri annesinin ayarladığı bir adam olamaz mı? Ben senarist olsam öyle yazardım.
Fakir sonuçta bana para verseler ben de yapardım.Yok artık imkansız. Eren ile çok uzun zamandan beri arkadaşlar yani böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur.
Senin şu fantezik dünyan yok muFakir sonuçta bana para verseler ben de yapardım.