Bırak şu PollyannacılığıBaşta reklam vermek iyiydir diğerleri reklamdayken biz yayında olcez.
Sende dilenciye döndün yapmak isteyen yapar aa her konuda karşıma çıkıyorsun. Benim gibi asül olamadın...oy kullanmayı unutmayın
Ya da @Maskeli Fedai'ciliği.Bırak şu Pollyannacılığı
Ben diziyi izlemiyorum sadece espri yapacak malzeme buldugum icin buraya geldimoy kullanmayı unutmayın
Aslında kötüydü ama belki susarsın diye Güldürdün'e basayım dedim.Ben diziyi izlemiyorum sadece espri yapacak malzeme buldugum icin buraya geldim
Bu arada @Aserat esprimi begenmene sevindim
Şok olduğu anda aforizma çakacak değildi herhalde.Şu Merve'nin anası ne gıcık ya .ss
Arda iyi cevap verdi ama daha da etkili olabilirdi bence o diyaloglar.
Ama Yunus'u söylemesi iyi olmadı
@MayısKralı bak Eray senden daha çok bizi savunuyor.Sonraki reklam 23.45'te olacak, işin iyi tarafından bak.
Ya bu dizi yükselmeyi bekleyen bir dizi bu sebeple 21:00'da başlayıp ilk reklamı 22:15 gibi vermeliydi. 2.reklamı da 23:30 gibi verip bitmeliSonraki reklam 23.45'te olacak, işin iyi tarafından bak.
Keşke öyle olunca yükselebilse ama maalesef reklam düzenine falan bakmıyor bu işler.Ya bu dizi yükselmeyi bekleyen bir dizi bu sebeple 21:00'da başlayıp ilk reklamı 22:15 gibi vermeliydi. 2.reklamı da 23:30 gibi verip bitmeli
Bomboş gün aslında ya doğru dürüst 5 Reyting alan yapım yok niye izlenmiyor buKeşke öyle olunca yükselebilse ama maalesef reklam düzenine falan bakmıyor bu işler.
Bana kalırsa birkaç hafta daha erken başlayıp kitle edinmeliydi, haftasonu dizileri bu sezon izlenmiyor nedense.Bomboş gün aslında ya doğru dürüst 5 Reyting alan yapım yok niye izlenmiyor bu
Diziyi izle diziyi .ssBana cevap vermeyerek beni yildiracaginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz
Kanka tv izlemeyi biraktim biliyorsunDiziyi izle diziyi .ss
Yalan söyleme be Bodrum Masalını da babam izliyor zatenKanka tv izlemeyi biraktim biliyorsun