Daha bitmedi mi? 😱Bomba bir bölüm gerçekten. Kavga sahnesi aşırı iyiydi.
Daha bitmedi mi? 😱Bomba bir bölüm gerçekten. Kavga sahnesi aşırı iyiydi.
Hayır biter birazdan zaten yeni bölüm 21:00'da başladıDaha bitmedi mi? 😱
Geçen haftada 21.00'da başlamıştı ama 23.15 gibi bitmişti.Hayır biter birazdan zaten yeni bölüm 21:00'da başladı
Daha iyi yükseliriz belkiGeçen haftada 21.00'da başlamıştı ama 23.15 gibi bitmişti.
Düşecek diyelim bu totem hep işe yarıyor.Daha iyi yükseliriz belki
Son dakikalar kavgalar ve entrikalarla geçti yükselmezsek ayıpDüşecek diyelim bu totem hep işe yarıyor.
Tamam ama yine de düşecek bence. ( 😛 )Son dakikalar kavgalar ve entrikalarla geçti yükselmezsek ayıp
Nedense bu dizide 2 bölüme biterim hahayyt havası var ama senaryosu güzel dizininBölüm boyunca TT'den inilmemiş.
3 ve 4 olmadan 5'i izlemek mi? Ben hayatta yapamam.3-4. Bölümleri atladım direkt bu bölümü izledim.Onları da bir ara izlerim
Merve-Arda çifti ne süper oldu.Bölüm sonu da efsaneydi.Eren'i nedense sevmiyorum.Eren-Gizem olsun ikisini de sevmiyorum
Dün izledim her şey var süper olacak. Artış olsun artık en azından tüm gruplarda 3,50 alsın.
Show tv canlı bombaya bağlar Üniversitede bir bomba patlatırlar canlı bomba yaniDün izledim her şey var süper olacak. Artış olsun artık en azından tüm gruplarda 3,50 alsın.
Seda (o da çok rezalet değil) dışında kötü olan biri yok abartma sen de.Dizi Merve-Arda dışında ilgilendirmiyor beni. No name oyuncular aldınız anladık ama yeteneksiz mi olur hepsi
Saçmaladın şimdi. Aserat'ın da dediği gibi Seda azıcık sırıtıyor ama diğer tüm isimler harika rol kesiyor.Dizi Merve-Arda dışında ilgilendirmiyor beni. No name oyuncular aldınız anladık ama yeteneksiz mi olur hepsi