Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Hayır mesela şu an Seviyor Sevmiyor reklamda. :X

Tamam işte bir o. .ss

Ben Deniz'le konuşuyorum sana ne oluyor. :A

En büyük rakibi de o zaten :F
bu diziyi gördükçe aklımıza nilüfer hatun kulumuzun üstün hizmetleri geliyor o ka kişi zehirledik,saray yaktık,adam öldürme falan derken pis mahocular öldürtmüştü kızı .ss elem keder doldum yine @mrt-06 yı doğu nun yanına şutlamalı en kısa zamanda:A @Yiğitt @Çiğdem- @eskici

Yahu ona bakma sen her şeyi MY'a bağlıyor perde ayaklı :A
Emre'nin ayağı var mıdır ki ben komple çeneden oluşuyor sanıyordum. :A (Yine formumdayım, zehrimi saçtıkça saçıyorum :A)

etiketlediğin kişiye bak bnm gibi bir ab manyağını nasıl çözsün o anca totalden anlar:A
Yok ya Deniz'in böyle saf gözüktüğüne bakma seni alır kötü yola düşürür anlamazsın bile. :A

Emre'nin ayağı var mıdır ki ben komple çeneden oluşuyor sanıyordum. :A (Yine formumdayım, zehrimi saçtıkça saçıyorum :A)

Yok ya Deniz'in böyle saf gözüktüğüne bakma seni alır kötü yola düşürür anlamazsın bile. :A
ayol daha kırgınlardaki kızlar kötü yola düşmemiş deniz nereden bilecek kötü yola düşürmeyi:A

Ben resmini gördüm La hımbıl, kısa ve yamuk kafalı bir çocuk :A ayakları da kaz ayağı gibi :F

Sevdin mi övdün mü :A

bu diziyi gördükçe aklımıza nilüfer hatun kulumuzun üstün hizmetleri geliyor o ka kişi zehirledik,saray yaktık,adam öldürme falan derken pis mahocular öldürtmüştü kızı .ss elem keder doldum yine @mrt-06 yı doğu nun yanına şutlamalı en kısa zamanda:A @Yiğitt @Çiğdem- @eskici
Gençler fark ettiniz mi bilmem. (şimdi büyük bir tespit geliyor)
@xemrexxx her zaman konuyu MY'ye çekiyor, @pompy nin konuyu her zaman Arka sokaklara çektiği gibi. O zaman bu pompy hesabı emrenin fake hasebı olma ihtimali yüzde kaçtır? Ya bizi yıllardan işleten, kendi kafasında yaratmış olduğu Ali Ozan ya Emrenin ta kendisiyse? Öyleyse küfür serbest. :F
@mrt-06 @denizz19 @Bully @Harunnn60 @ozgur2113

@xemrexxx her zaman konuyu MY'ye çekiyor, @pompy nin konuyu her zaman Arka sokaklara çektiği gibi. O zaman bu pompy hesabı emrenin fake hasebı olma ihtimali yüzde kaçtır? Ya bizi yıllardan işleten, kendi kafasında yaratmış olduğu Ali Ozan ya Emrenin ta kendisiyse? Öyleyse küfür serbest. :F
ay sırrımı çözdün bravo :A

ben muhteşem yüzyıl sevmiyorum sihirli annemi oyüzden yandı

ay sırrımı çözdün bravo :A
emre ben my sevmem

Oha lan 40 yılın başı ne kadar mantıklı konuştun 😱 Peki şu ihtimali niye düşünmüyoruz? xemrexxx, pompy'nin fake hesabı ise? Bu da ters orantı. :A