Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Dizi o kdarda yüksek gitmemiş pek uzun ömürlü değil gibi (b)

Gud bay Ai :A

Son düzenleme:
O bölüm sonu neydi öyle ?!

Gizem resmen intikam için gelmiş,kız tabii haklı.Çok fazla konu çıkar bu diziden.Ama nedense sonunun Tatlı Küçük Yalancılar gibi olacağını hissediyorum.Kaliteli diziler erkenden bitiyor.

Favori karakterim ise kesinlikle Merve.Seviyor ama kimse onu sevmiyor.Yunus'un Seda'yı sevdiğini öğrenince çıldırır kızım :(

Diziyi tuttum genel olarak,ikinci bölümü de izlemek lazım ama :X

@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane

Dizinin bence de biraz tanıtıma ihtiyacı var. Pazar günü bomboş bir gün yani en yüksek dizi şuan 5 küsür alıyor ve bence yükselme potansiyeli olan bir dizi Arkadaşlar İyidir. Umarım yetecek reytingleri alır kendine.

@Ahmad Yalnız Kuş şarkısı ile açılışı yaptık artık dizimizi izlemelisin :A

Harika bir açılış oldu ama var ya. O3 medya dizi işinden anlıyor gerçekten belli etti bunu. Yunus'un isyanı süperdi ve Eren'in öptükten sonra Yunus'a ihanet etmemek için Seda'dan duygularını saklaması iyiydi. :)

@Ahmad Yalnız Kuş şarkısı ile açılışı yaptık artık dizimizi izlemelisin :A

Harika bir açılış oldu ama var ya. O3 medya dizi işinden anlıyor gerçekten belli etti bunu. Yunus'un isyanı süperdi ve Eren'in öptükten sonra Yunus'a ihanet etmemek için Seda'dan duygularını saklaması iyiydi. :)
Bölüm nasıl gidiyor izleyemiyorum? :T:

Doğum günü başlamadı ama şöyle bir şey oldu doğum günü sahnesini göstererek başladılar Yunus, Eren'i dövmeye başladı sonra 3 gün önceye dönerek başlattılar.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan