Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

ayol 80 dk nin üstü boş sahneler zaten daha iyi oluyor öyle bir 4 dk lik özeti izliyom bir de o hafta youtubede en çok izlenen 2 sahnesini yetiyor :F
Aslında mantıklı zaten dizilerin yarısı ağır çekim ve kliple geçiyor. :A

Ama bu dizi çok yavaş ilerliyor ya fazla yükseliş olmayabilir, Kavak Yelleri'nin senaristi yazıyormuş oysa o dizi ne kadar hızlıydı Aslı Efe'ye Efe Mine'ye Mine Deniz'e, Deniz Aslı'ya... İlginç. :A

Aslında mantıklı zaten dizilerin yarısı ağır çekim ve kliple geçiyor. :A

Ama bu dizi çok yavaş ilerliyor ya fazla yükseliş olmayabilir, Kavak Yelleri'nin senaristi yazıyormuş oysa o dizi ne kadar hızlıydı Aslı Efe'ye Efe Mine'ye Mine Deniz'e, Deniz Aslı'ya... İlginç. :A
Bence sindire sindire ilerlemesi iyidir. Çok hızlı olunca ne olacak ki sanki? :D

Bu dizinin ismi ne böyle yaa.:( Arkadaşın tanımı zaten iyi ayrıca iyidir demek bana çok basit geliyor. Olmamış bence isim ama içerik iş görür. Hikaye sağlam ve yolu açık.

Yine çok güzel bir bölümdü ve temposu öncekilere göre daha yüksek gibiydi. Seda babasının ikinci ailesini öğrendi, Eren'in babası eve geri döndü, Merve ve Arda tanıştı, Yunus babasıyla ilgili haber aldı derken olaylı geçti. Bu arada Gizem de suya götürüp susuz getirenlerden Hülya Çamoğlu Cevher ve Songül Umman'a yetişti bu gidişle 2. sırayı alabilir. :A

Ayrıca yeni bölüm fragmanı ilk defa bittikten sonra yayınlandı. Umarım reytingler de yükselmeye devam eder. :)

@denizz19 @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @MayısKralı @-potterhead- @Jonsnow @cookies

Songül Umman kim :F

3.bölüm yorumum...

Ben beğendim bölümü. İzlerken gayet keyifte aldım. Çok yavaş gittiğini de düşünmüyorum her şey seyrinde ve dozunda ilerliyor. Gizem ile Eren çok iyi çift olacaklar bence apartmanın önündeki yakın çekim muhabbetleri çok güzeldi.

Merve ve Arda uyumlu oldular bence ki Yunus'tan yana yüzü gülmeyeceği belliydi. Yunus, Seda'dan hoşlandığını Eren'e anlattı o an Eren'in yüzü bir değişti ama madem o da Seda'ya aşıksa Gizem ile niye öpüşüyor o da ayrı bir saçmalık ya neyse :D

nasıl izleyemiyon üzerine basıp izlicen.ss
hayal köseoğlu sarışınolan:D
İnternetim az ya ondan. :(

O kız cidden çok iyi rol yapıyor da MY'den hatırlayamadım, videoyu birkaç gün sonra izlerim merak ettim. Önü çok açık cidden ama öyle romantik komedilerde gitmez bir sonraki dizisi iyi bir drama olmalı. Bu dizide yıldızı parlar.

İnternetim az ya ondan. :(

O kız cidden çok iyi rol yapıyor da MY'den hatırlayamadım, videoyu birkaç gün sonra izlerim merak ettim. Önü çok açık cidden ama öyle romantik komedilerde gitmez bir sonraki dizisi iyi bir drama olmalı. Bu dizide yıldızı parlar.
hürrem sultanımızın hizmetlilerinden nilüfer hatundu :) mahodevo-valide pis ittifakı hürremin atını ödlürüp suçu bu kıza atmışalrdı onu da idam ettiler unutmadık .ss

3.bölüm aktı gitti harikaydı. :D Gizem cephesinde her şey Gizem'in istediği gibi gelişti eline büyük koz geçti. Eren ile Gizem sahneleride çok iyiydi ama bunlar sevgili olmaz.

Eren Seda'dan hoşlandığının belirtisini verdi yakında Seda'ya açılır ama Gizem arada olduğu için biraz yokuşlu o yol.

Merve'nin bölüm boyunca hareketleri mimikleri harikaydı bitiyorum bu kıza. :D Yunus'a duygularını hissettirdi ama karşılık alamadı. Eren'in kankisi Arda'yla güzel bi sahneyle tanıştılar bu ikili tutar.

Final sahnesi inanılmazdı. Seda babasından şüphelendi. Gizem kozunu kullanmaya başladı. Eren'in babası geri döndü ve karşılaştılar. Yunus babasıyla ilgili kötü haber aldı. Merve Seda'nın söylediklerini duydu. Baş karakterlerin hepsinin hikayesi bu bölümle beraber açıldı.

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan