Yok canım estağfurullah benim ne haddime. Sen gidicem dedin diye öyle söyledim.@mrt-06 kovuluyor muyum
Yok canım estağfurullah benim ne haddime. Sen gidicem dedin diye öyle söyledim.@mrt-06 kovuluyor muyum
Yıkılıyor
Fragman çok güzel hareketli bir bölüm olacak gibi. Dizilerde doğum günü bölümlerini severim.
Haklısın ilk 2 hafta tekrarını çok verdi ama şimdi 2 defa falan veriyorlar, dün gündüz vaktinde verebilirlerdi.İnsan haftasonu tekrarını verir
Bölüm nasıl gidiyor izleyemiyorum?@Ahmad Yalnız Kuş şarkısı ile açılışı yaptık artık dizimizi izlemelisin
Harika bir açılış oldu ama var ya. O3 medya dizi işinden anlıyor gerçekten belli etti bunu. Yunus'un isyanı süperdi ve Eren'in öptükten sonra Yunus'a ihanet etmemek için Seda'dan duygularını saklaması iyiydi.
Güzel gidiyor bölüm. Reklam sonrası heyecan artacak.Bölüm nasıl gidiyor izleyemiyorum?
Doğum günü başladı mı?Güzel gidiyor bölüm. Reklam sonrası heyecan artacak.
Seviyor Sevmiyor da reklamda ama şu an Bir O hayat benim yayında şu anDoğum günü başladı mı?
Güzel yerde reklama girmiş kanalım. 21.45'de bütün kanallar reklama giriyor.
Hayır mesela şu an Seviyor Sevmiyor reklamda.Doğum günü başladı mı?
Güzel yerde reklama girmiş kanalım. 21.45'de bütün kanallar reklama giriyor.
Tamam işte bir o. .ssSeviyor Sevmiyor da reklamda ama şu an Bir O hayat benim yayında şu an
Ben Deniz'le konuşuyorum sana ne oluyor.Hayır mesela şu an Seviyor Sevmiyor reklamda.