Bırak şu PollyannacılığıBaşta reklam vermek iyiydir diğerleri reklamdayken biz yayında olcez.![]()
Sende dilenciye döndün yapmak isteyen yapar aa her konuda karşıma çıkıyorsun.oy kullanmayı unutmayın![]()
Ya da @Maskeli Fedai'ciliği.Bırak şu Pollyannacılığı![]()
Ben diziyi izlemiyorum sadece espri yapacak malzeme buldugum icin buraya geldimoy kullanmayı unutmayın![]()
Aslında kötüydü ama belki susarsın diye Güldürdün'e basayım dedim.Ben diziyi izlemiyorum sadece espri yapacak malzeme buldugum icin buraya geldim
Bu arada @Aserat esprimi begenmene sevindim![]()
Şok olduğu anda aforizma çakacak değildi herhalde.Şu Merve'nin anası ne gıcık ya .ss
Arda iyi cevap verdi ama daha da etkili olabilirdi bence o diyaloglar.
Ama Yunus'u söylemesi iyi olmadı
@MayısKralı bak Eray senden daha çok bizi savunuyor.Sonraki reklam 23.45'te olacak, işin iyi tarafından bak.![]()
Ya bu dizi yükselmeyi bekleyen bir dizi bu sebeple 21:00'da başlayıp ilk reklamı 22:15 gibi vermeliydi. 2.reklamı da 23:30 gibi verip bitmeliSonraki reklam 23.45'te olacak, işin iyi tarafından bak.![]()
Keşke öyle olunca yükselebilse ama maalesef reklam düzenine falan bakmıyor bu işler.Ya bu dizi yükselmeyi bekleyen bir dizi bu sebeple 21:00'da başlayıp ilk reklamı 22:15 gibi vermeliydi. 2.reklamı da 23:30 gibi verip bitmeli![]()
Bomboş gün aslında ya doğru dürüst 5 Reyting alan yapım yok niye izlenmiyor buKeşke öyle olunca yükselebilse ama maalesef reklam düzenine falan bakmıyor bu işler.![]()
Bana kalırsa birkaç hafta daha erken başlayıp kitle edinmeliydi, haftasonu dizileri bu sezon izlenmiyor nedense.Bomboş gün aslında ya doğru dürüst 5 Reyting alan yapım yok niye izlenmiyor bu![]()
Diziyi izle diziyi .ssBana cevap vermeyerek beni yildiracaginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz![]()
Kanka tv izlemeyi biraktim biliyorsunDiziyi izle diziyi .ss
Yalan söyleme be Bodrum Masalını da babam izliyor zatenKanka tv izlemeyi biraktim biliyorsun![]()