EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Oy kullanmışsın ama etkinliğin başlangıcından önce üye olanların katılımı ile oluştu hep bu etkinlik.
tm beni etiketle oylarımOy kullanmışsın ama etkinliğin başlangıcından önce üye olanların katılımı ile oluştu hep bu etkinlik.
Bu arada yakında yeni 2 etkinlik başlayacak. Orda etikete eklerim seni
Yarın bir duyuru konusu açacağım. Orda detay belirtirim. Şimdilik fazla birşey demiyeyimtm beni etiketle oylarım
tm olur katılırımYarın bir duyuru konusu açacağım. Orda detay belirtirim. Şimdilik fazla birşey demiyeyim
Biliyorum aklımda ama oy vermek o kadar zor ki bu finalde... Videoları da izledim, ellerine sağlık ikisi de çok iyi olmuş... @TolstoyevskiOyları beklenen düzenli oy kullanan @MasacRE @MEnes @dreamy @Gerekli24
Ve @Gizmen @ömer karataş @Fks14 @Abdülhey @elvissman @Sylvester @Canol @Billy Kane @tolgab
Çok yakın bir oylama hakim
@pompy oy kullanmanı bekliyorum
Şşşş yapma... Sen sen... Sen... bana... sakın anime deme... Zaten tüylerimi ürpertiyorsun OTAKU kültürüne yaptıklarınla... (2. videodaki müziğin hangi animeyi çağrıştırdığını söylersem aaaah ah...)@MEnes konudaki 2.video, müziği hangi animeyi çağrıştırdı
Ben de aynı durumdayım ama oy vereceğim en sonunda mecburi. Yani ben de henüz oy kullanmadım karar veremediğim içinBiliyorum aklımda ama oy vermek o kadar zor ki bu finalde... Videoları da izledim, ellerine sağlık ikisi de çok iyi olmuş... @Tolstoyevski
Söyle yine de malum havalar soğuyor ve ortam yavaş yavaş hazır hale geliyor...Şşşş yapma... Sen sen... Sen... bana... sakın anime deme... Zaten tüylerimi ürpertiyorsun OTAKU kültürüne yaptıklarınla... (2. videodaki müziğin hangi animeyi çağrıştırdığını söylersem aaaah ah...)
Zor bir durum gerçekten ama mecbur el mahkum kullanacağız tabi.Ben de aynı durumdayım ama oy vereceğim en sonunda mecburi. Yani ben de henüz oy kullanmadım karar veremediğim için
Ama nezaman? son dakika deme unutur gidersin artı artık günlük aktif olmanı bekliyorum sen ve @MasacRE 'den (en azından 2 günde bir) malum yeni birşeyler gelecek artıkZor bir durum gerçekten ama mecbur el mahkum kullanacağız tabi.
Hallederiz son dakikaya bırakmayız bugün çözülür heralde... Ama (artı) olarak istediğin şeye söz veremeyeceğim... Çünkü farkındaysan uğrayacağım demiştim onu bile yapamadım çünkü akşamları bile çok doluyum, hep bir şeyler çıkıyor... Keyfimden veya başka bir şeyden değil yani. Yine de bakalım, yaparız elimizden geleni.Ama nezaman? son dakika deme unutur gidersin artı artık günlük aktif olmanı bekliyorum sen ve @MasacRE 'den (en azından 2 günde bir) malum yeni birşeyler gelecek artık
Çok acil durumlarda haber salarım sana Ekim ayında da mı böyle olacaksın? Son kısımlar malum çok çok önemli ve ozaman 3 günde 1 illa uğrarsın herhalde foruma 😱Hallederiz son dakikaya bırakmayız bugün çözülür heralde... Ama (artı) olarak istediğin şeye söz veremeyeceğim... Çünkü farkındaysan uğrayacağım demiştim onu bile yapamadım çünkü akşamları bile çok doluyum, hep bir şeyler çıkıyor... Keyfimden veya başka bir şeyden değil yani. Yine de bakalım, yaparız elimizden geleni.