Forumda balık burcunun etkisini benim kadar yaşayan yoktur desem fazla mı iddialı olur. @Dosi
Beni unuttun herhalde fazla iddialı oldun beni geçemezsin bu konuda
Forumda balık burcunun etkisini benim kadar yaşayan yoktur desem fazla mı iddialı olur. @Dosi
Nerdeyse yine toplu etiket yapacaktım, anladık sonra mevzuyuBen anlamıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor etiketler ya
Nerdeyse yine toplu etiket yapacaktım, anladık sonra mevzuyu
Yani etiketlerin aslında olduğunu anladım. Mevzu oNeymiş mevzu bende sık sık oluyor mesela çoğu zaman @Emre Ozansoy etiketleri gelmez konuya girince görürüm
Evet geldi.. @Dosi@STARAN sana geldimi etiket bildirimi? @The_Erinch
Biraz ciddi bir yazı olduAras Bulut kendi jenerasyonunun bir numarası güncel durumda, Haluk Bilginer de aynı şekilde. Yani yakın geçmiş ile günümüzün en iyi oyuncusu karşı karşıya geliş oldu oldu bir bakıma, ikisi de sonuna kadar hak ederek finale geldiler.
Seçim yapmak çok zor çünkü ikisinin de yakın dönemde zirve performanslarına takıklık ettik. Buna rağmen kariyerlerinin tamamına ve uluslararası başarılarına bakmak zorundayız bence ve evet, Haluk Bilginer bu alanda şimdilik rakipsiz. Eminim ki Aras Bulut'u da gelecekte Haluk Bilginer konumunda, belki de daha ötesinde göreceğiz çünkü bunu sonuna kadar vaat ediyor ve hak ediyor ancak bu koşullarda Haluk Bilginer diyorum...
Ayrıca baştan sona etkinliği sorunsuz bir şekilde yürüten hem @Dosi, hem de @Tolstoyevski ellerinize ve emeklerinize sağlık. Konudaki güzel cümleler için de teşekkür ederim ve tabii ki lafı olmaz...
Kendimi Fatih Portakal gibi hissediyorum.Foruma gelmen için her gece anketli konu açmak gerekiyor galiba
Sınavlarda bitti ama yoksun
Tam anlamadım o ne demek ama gel artık, bu haftaya birşeyler yapacaktın benim etklnlik bitti boşluğa düşecek gibiyimKendimi Fatih Portakal gibi hissediyorum.
Umarım gerçekten başa baş durum vardır ve @Tolstoyevski gibi totem değildir. Başa baş olması tam istediğim şey (oy oranını göremiyorum henüz )Hala başabaş yarışı görünce eksiksiz böyle oldum.
Peki ya 'zaten bu isim kesin kazanır oyüzden oyum.....' denilmesi?Haluk Bilginer'e abartılan mı dersin, yaşlı olduğu için yerini gençlere vermek gerekir diyenler mi dersin. Gerçekten çok ilginç.
Kesinlikle hak eden isme, yani büyük ustaya Haluk Bilginer'e oy veriyorum.
O da saçma geliyor bana. Direkt oyunu ver geç işte.Peki ya 'zaten bu isim kesin kazanır oyüzden oyum.....' denilmesi?
Bu arada oy atmış olmana beğeni attım, Haluk için değil herkese beğeni atıyorum
Sırf bu yüzden 1-2 oy ile rakip kaybedince çok sinir oluyorumO da saçma geliyor bana. Direkt oyunu ver geç işte.
Fark ettim onu.
Kararsız kalınacak bir şey yok şampiyon belli.Sırf bu yüzden 1-2 oy ile rakip kaybedince çok sinir oluyorum
Ben son gün oy vereceğim kararsızım daha
Olsun ben iyice tartacağım, en çok hangisini izledim, en çok hangisi farklı rollerde oynadı (yani izlediğim) ve etkinlik boyunca en çok hangisi oyumu kaptı falan filan konuyada tepki bırak artı videoları izle, özendik konuyaKararsız kalınacak bir şey yok şampiyon belli.