Foruma gelmen için her gece anketli konu açmak gerekiyor galibaHaluk Bilginer'in etkinliği kazanması normal sonuç olur. Ben sürpriz istiyorum.
Aras Bulut İynemli
Sınavlarda bitti ama yoksun
Foruma gelmen için her gece anketli konu açmak gerekiyor galibaHaluk Bilginer'in etkinliği kazanması normal sonuç olur. Ben sürpriz istiyorum.
Aras Bulut İynemli
Etiket geldi mi konudan? Bu kez konunun içinden denedimBu nasıl finaldir nasıl oy vereceğim
Çok kolay direk Arasa basarak gençlerin önünü açacan.Bu nasıl finaldir nasıl oy vereceğim
Aras daha önce forumda birincilik almıştıÇok kolay direk Arasa basarak gençlerin önünü açacan.
Çok basit 😉
Haluk Bilginer zaten hakettiği saygınlığa,başarıya ulaştı..sürekli sürekli taktir etmenin ona faydası yok.
Gençlerin önünü açalımAras daha önce forumda birincilik almıştı
Bakalım ben kime oy vereceğim
Şu ana kadar hep üstatların hakkını verip de bu etkinlikte tam tersi olması üzdü... Tamam genç diye Aras'a oy vermek normal ama Haluk Bilginer de ölmedi daha, onun aksine oy toplanılmayı hak edecek kadar kötü biri değil. Daha geçen sene Emmy ödülünü kazandı, diziler dalında dünyanın en prestijli ödülü. Her zaman gençlerin önü açılsın diye ödüller verilseydi ödül törenlerinde yaş sınırı olurdu sonuçta...Çok kolay direk Arasa basarak gençlerin önünü açacan.
Çok basit 😉
Haluk Bilginer zaten hakettiği saygınlığa,başarıya ulaştı..sürekli sürekli taktir etmenin ona faydası yok.
Benim gönlümden geçen Kıvanç'tıGençlerin önünü açalım
Oyum gene Arasa olurdu 😉Şu ana kadar hep üstatların hakkını verip de bu etkinlikte tam tersi olması üzdü... Tamam genç diye Aras'a oy vermek normal ama Haluk Bilginer de ölmedi daha, onun aksine oy toplanılmayı hak edecek kadar kötü biri değil. Daha geçen sene Emmy ödülünü kazandı, diziler dalında dünyanın en prestijli ödülü. Her zaman gençlerin önü açılsın diye ödüller verilseydi ödül törenlerinde yaş sınırı olurdu sonuçta...
Çok kolay direk Arasa basarak gençlerin önünü açacan.
Çok basit 😉
Etiket geldi mi konudan? Bu kez konunun içinden denedim
Tamam fakat sonuçta "En yetenekli, en iyi oyuncu" etkinliği olduğu için sadece genç diye pozitif ayrımcılık yapmak bana göre Haluk Bilginer'e haksızlık olur. Aras Bulut da çok iyi oyuncu fakat Haluk Bilginer kaybetmesi uğruna oy toplanılacak kadar nefret edilesi, çok kötü bir oyuncu değil ben ona üzüldüm...Oyum gene Arasa olurdu 😉
Burada imkanım var çünkü 2 aday var,biri tecrübeli diğer onun yolunda giden... yolunda gideni desteklerim.Diğerine saygım sonsuzdur ama.
Konudan etiket bildirimi geldi mi?Haluk Bilginer
Bildirim geldi de etiket mi değil mi çıkaramadım.Konudan etiket bildirimi geldi mi?