- Reaksiyon puanı
- 29,785
- Puanı
- 1,059
Yok yok onun da böyle kan dondurucu hareketleri bolca mevcutturHep kanı donandı. Şimdi kan donduran oldu @MEnes
Yok yok onun da böyle kan dondurucu hareketleri bolca mevcutturHep kanı donandı. Şimdi kan donduran oldu @MEnes
Artık sevinebilirsiniz. Aras sizi iyi zorladıYok yok onun da böyle kan dondurucu hareketleri bolca mevcuttur
Forumu parlakçılar istila etmiş...Artık sevinebilirsiniz. Aras sizi iyi zorladı
Aksine daha da yüksek font büyüklüğü olmalı. 26 px az geldi bunu söylemek için
Ne güzel yazmış işte.
Forumda olmayanları hesap edersek kıl payı kurtuldunuzForumu parlakçılar istila etmiş...
Doğru, burada olmayanlardan baya oy çıkardı Aras'a Ama bize de gelirdi mutlaka oy, katılım da güzel zatenForumda olmayanları hesap edersek kıl payı kurtuldunuz
Bu etkinlikte düzenli oy veren 2 banlı birde geçici ara veren 3 isim katılım gösteremedi finalde. Eskici de sadece ilk tur oy verdi. Aslında 50ye dayanabilirmişDoğru, burada olmayanlardan baya oy çıkardı Aras'a Ama bize de gelirdi mutlaka oy, katılım da güzel zaten
Sanatsal yorumum aşağıda yoldaşımın paylaşımındadır...@MEnes oy kullanmışsın ama hani sanatsal yorumun?
@Tolstoyevski sen şimdiden konuyu hazır et
@xdragxx 'in bana attığı onlarca sinir bozucu bana kâr kaldı
Ama olsun, 😡 domates kafayıda seviyorum
En az 42 oylama olacak gibi dreamy ve Masacre ile 40 oldu en azından
H
A
L
U
K
B
İ
L
G
İ
N
E
R
Şşş yapma saki ol... Zey'e o filmi izleteceksin sonra garip puanlar göreceğiz, kafayı yiyeceğiz... @DosiModern tek mekan filmlerin en iyisi... desem yeterlidir sanırım.
Yoldaşım haklı ben de bol bol kan dondurucu hareketler yaparım ve bundan hoşnut kalırım... @DosiYok yok onun da böyle kan dondurucu hareketleri bolca mevcuttur
Seni kınıyorumŞşş yapma saki ol... Zey'e o filmi izleteceksin sonra garip puanlar göreceğiz, kafayı yiyeceğiz... @Dosi
Dissi yanlış anlama. Sadece program için içimden geçti atmakYoldaşım haklı ben de bol bol kan dondurucu hareketler yaparım ve bundan hoşnut kalırım... @Dosi
Yok yok yapmazsın sen... Gerçi SNK mangasının 2 3 bölümünü okuyup çok sıkıldım diyerek yukarıda yazdığım şeyi yaptırmıştın bana... Belki de ondan demişimdir...Seni kınıyorum
Sorun yok atabilirsin, ne de olsa beklediğimden yüksek diss sayısına ulaşmamı sağlıyorsun...Dissi yanlış anlama. Sadece program için içimden geçti atmak
Çok fazla uzatmaya gerek yok o zaman, verdim oyumu.Bu etkinlikte düzenli oy veren 2 banlı birde geçici ara veren 3 isim katılım gösteremedi finalde. Eskici de sadece ilk tur oy verdi. Aslında 50ye dayanabilirmiş
@dreamy kaldı, ondan başka oy gelmez artık. Son dakika oylamak istiyor ama etkili değil oyu
Billy Kane, Tolgab, gizmen ve bir kaç isim daha aktif olan ama oy kullanmayan üyeler
Aynen. Sonucunda da belliÇok fazla uzatmaya gerek yok o zaman, verdim oyumu.
Zaten kazananın Haluk Bilginer olacağı en başından belliydi. Aras da iyi oyuncu tabii o da finali hak ediyor ama benim gönlümde yatan, Kıvanç Tatlıtuğ - Haluk Bilginer finaliydi.Aynen. Sonucunda da belli
Bu iş bitti ama formalite icabı son dakika beklenmeli artık benim etkinlikle işim bitti.
Kazanın konusunu @Tolstoyevski açar
KıvançZaten kazananın Haluk Bilginer olacağı en başından belliydi. Aras da iyi oyuncu tabii o da finali hak ediyor ama benim gönlümde yatan, Kıvanç Tatlıtuğ - Haluk Bilginer finaliydi.
Aynen. Final turlarını bile göremeden elenmesi skandaldı...Kıvanç
Niye hatırlattın şimdi
Yine kazanan Haluk olurdu ama olsun burada görmek isterdim ben de