Hocam bunlar insan değil bu ankette 10 fark olmadan Bayern Münih benzetmesi yapmayalım
Hocam bunlar insan değil bu ankette 10 fark olmadan Bayern Münih benzetmesi yapmayalım
Fark açılmış demek ki. Ozaman fazla düşünmeyeyim
Demek sen de hoşuna gitmeyen o ''nasılsa'' mantığıyla düşünmeye başladın... 🙄Fark açılmış demek ki. Ozaman fazla düşünmeyeyim
Şşşt sakin ol. YemezlerDemek sen de hoşuna gitmeyen o ''nasılsa'' mantığıyla düşünmeye başladın... 🙄
SNK'nın olduğu hiç bir şey yetmez, yetmeyecek...Bazen öyle bir noktaya geliyorum ki yeterrrrrr diye bağırasım var dizi-film- etkinlikler baya fazla gelmeye başladı bana
Şu yeni etkinliği aradan çıkarınca forumda dinlenme moduna geçeceğim. İhtiyacım var
Bugün 2 film izledimSNK'nın olduğu hiç bir şey yetmez, yetmeyecek...
Ben de 2 gündür film izliyordum ama bugün izleyemedim. Sinemaya döndüm bi anda resmen...Bugün 2 film izledim
Üşenmezsem yorum yazacağım ama beynimi yordu film
Çene çalmada oy kullan sonra çene çalBen de 2 gündür film izliyordum ama bugün izleyemedim. Sinemaya döndüm bi anda resmen...
Kullanırız oy bir yere kaçmıyor ya...Çene çalmada oy kullan sonra çene çal
Hangi filmler? @Sherlock 'un baş yapıtı? 15 Eylül de geçti
Benimki karışık filmdi hem bir yandan garip gelen ama bir yandan izlettiren. Seri bir filmden ilki ve 3. izledim. 1989 ve 2020 yapımıKullanırız oy bir yere kaçmıyor ya...
I'm Thinking Ending Things ve Palm Springs izledim 2 gün arka arkaya. İlk film çok çılgındı, ikincisi ise keyifliydi baya.
Bilirim bilirim bende egones'e maruz kalanlardan biriyimBu yazdığı hiç bir şey. Ben nelere maruz kalmadım ki SNK izledim en sonunda ve beğendimde ama @MEnes ne yaptı ne etti bana mangasını okutturamadı. Kanının donmasıyla kaldı anca
Böyle anlatacağına filmin adını söyleseydin bari...Benimki karışık filmdi hem bir yandan garip gelen ama bir yandan izlettiren. Seri bir filmden ilki ve 3. izledim. 1989 ve 2020 yapımı
Aynen doğrudur, iyi bilirsin bunu...Bilirim bilirim bende egones'e maruz kalanlardan biriyim
Bill ve TedBöyle anlatacağına filmin adını söyleseydin bari...
Yok yok, pek benlik değilmiş...Bill ve Ted
Evet haklısın yani bilemedim, herkesin zevki farklıYok yok, pek benlik değilmiş...
Benim genel olarak bir zevkim var diyemem kaliteli olan sanat eserlerini izlerim ama işte bazen de böyle meeh der geçerim...Evet haklısın yani bilemedim, herkesin zevki farklı
The Lighthouse gibi sıkcı bir filmi seversin evetBenim genel olarak bir zevkim var diyemem kaliteli olan sanat eserlerini izlerim ama işte bazen de böyle meeh der geçerim...