The_Erinch
Favori Üye
Gene balık burçluluğun kabardı seninHaluk Bilginer kaybetmesi uğruna oy toplanılacak kadar nefret edilesi,
Gene balık burçluluğun kabardı seninHaluk Bilginer kaybetmesi uğruna oy toplanılacak kadar nefret edilesi,
Taner Ölmez... Etkinlikte ki son kaosun sebebi...
Haluk Bilginer vs Taner Ölmez hariç tüm anketlerde oyum Haluk Bilginer'e olacaktı bunun da itirafını edeyim
Ben bildirimi aldığımda anket yoktu sonradan gene etiket yaptıysan o gelmedi .Konudan etiket bildirimi geldi mi?
Niye?Taner Ölmez... Etkinlikte ki son kaosun sebebi...
Bu konu ile ilgili bildirim geldiyse tamamdırBildirim geldi de etiket mi değil mi çıkaramadım.
Direk konuyu açtığımda etiket bildirimi geldi mi? Anketi sormuyorum şuan sen bu konuyu benim etiketle mi buldun?Ben bildirimi aldığımda anket yoktu sonradan gene etiket yaptıysan o gelmedi .
Konuyu 43 dakika önce açmışsın (ss'yi aldığımda)Direk konuyu açtığımda etiket bildirimi geldi mi? Anketi sormuyorum şuan sen bu konuyu benim etiketle mi buldun?
Forumda balık burcunun etkisini benim kadar yaşayan yoktur desem fazla mı iddialı olur. @DosiGene balık burçluluğun kabardı senin
Ya sen, Aykut, Utku ve Sherlock, siz konunun içinde de etiketlisiniz. Size gelmiştir zaten. @Angelica gelmedi dedi, ondan sordum. @12.Adam o da tam olarak neyi sorduğumu anlamadı, @The_Erinch o da başka konuya deyindi
Değerli bir arkadaşımla aram bozulmuştu (anla işte?)
He evet ben alım sırasında bir sorun oldu mu diye düşündüm aklım oraya gittiYa sen, Aykut, Utku ve Sherlock, siz konunun içinde de etiketlisiniz. Size gelmiştir zaten. @Angelica gelmedi dedi, ondan sordum. @12.Adam o da tam olarak neyi sorduğumu anlamadı, @The_Erinch o da başka konuya deyindi
@Aserat @Gerekli24 konudan bildirim geldi mi?
Ben tam olarak neyi anlayamamışım?Ya sen, Aykut, Utku ve Sherlock, siz konunun içinde de etiketlisiniz. Size gelmiştir zaten. @Angelica gelmedi dedi, ondan sordum. @12.Adam o da tam olarak neyi sorduğumu anlamadı, @The_Erinch o da başka konuya deyindi
Konudan derken bahsetmeden geldiYa sen, Aykut, Utku ve Sherlock, siz konunun içinde de etiketlisiniz. Size gelmiştir zaten. @Angelica gelmedi dedi, ondan sordum. @12.Adam o da tam olarak neyi sorduğumu anlamadı, @The_Erinch o da başka konuya deyindi
Ben tam olarak neyi anlayamamışım?
Ozaman @Angelica 'ya nedense gitmemiş.Konudan derken bahsetmeden geldi
Taşlar şimdi yerine oturdu.Açıklaman için teşekkürler 😊Ozaman @Angelica 'ya nedense gitmemiş.
Ben normalde etiket listesini ilk mesaja atardım ama bu kez konuya yapınca acaba bu konuda size bildirim geldi mi diye merak ettim.
" Dosi ............... Konusunda sizden bahsetti"
Böyle bir bildirim
Aynı durumdayız.Çok arada kaldım bir süre kullanmayacağım Ama ikisi desteklediğim isimler değildi ancak finalin bu olacağı belliydi.
Gerçi sende haklısın, okadar çok kaos yaşadık ki direk akla gelmemesi normalHe evet ben alım sırasında bir sorun oldu mu diye düşündüm aklım oraya gitti
Ozaman @Angelica 'ya nedense gitmemiş.
Ben normalde etiket listesini ilk mesaja atardım ama bu kez konuya yapınca acaba bu konuda size bildirim geldi mi diye merak ettim.
" Dosi ............... Konusunda sizden bahsetti"
Böyle bir bildirim