2020 Aras Bulut İynemli vs Haluk Bilginer | En Favori Erkek Oyuncu | Büyük Final! (Videoları İzleyin)

Hangisi En Favori Erkek Oyuncu Seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kullansam görürdün, uygun vakitte eve geçince çözeceğim o işi...

Reactions: Dosi
Kullansam görürdün, uygun vakitte eve geçince çözeceğim o işi...
Göremediğim için sordum
kendim oy kullanmadığım için henüz kim oy kullanmamış bilmiyorum. Konuya işaret bırakmıştın, ondan sordum

Hazır sana yazmışken zar zor bizi yorarak oy veren @Maskeli Fedai 'nin eşsiz oyunu da beklediğimizi belirtelim. Kendisi koca etklnlikte sadece 1 kez oy kullandı
1 oy 1 oydur
@Tolstoyevski

Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai çoktan kullanmış oyunu...

@Tolstoyevski videoları şimdi izleyebildim.
Harika olmuşlar. 2. videoyu da çok beğendim. Dediğin gibi biraz Çağatay'a kıyak geçmişsin

Eline sağlık 🤗 seninle ilerde çok daha iyi işlere imza atarız

Seni daha çok çalıştıracağım dur sen hele diyorsun yani 😱

Kanalın hissedarı olarak eh girdik bir kere artık bu işe, kanalın sponsorluğunda dahi olsa çıkmak yok anca beraber kanca beraber nice senelere nice çalışmalara diyelim.

Videoları izledim bu arada çok güzel hazırlanmış.

Şu programı yayınla artık. Ortak oldun ama hâlâ icraat yok
bugün 20.00'a kadar vaktin var
kanal öksüz kaldı bu ara

Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai çoktan kullanmış oyunu...
Sessiz sessiz kullandım..

Haluk Bilginer tabii ki.

Aras Bulut İynemli de genç kuşağın en yeteneklilerinden şüphesiz ama daha alacağı çok yol var. En basitinden bir komedi performansını bile izlemedik daha. O ilkokula giderken Haluk Bilginer Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi sitcomlarından birini çekti.

Bence finali hak eden asıl kişi Engin Günaydın'dı.

Engin Günaydın 1 oy ile elendi
Barış Falay'a karşı. Bazı isimlerin erken elenmeleri şaşırtıcı oldu.

Reactions: xdragxx

Oy verirken ciddi konuşunca, teşekkür ederken gülmek olmaz dedim ve ciddiyeti bozmadım. Normalde o tip mesaj yazmam size biliyorsun.

Helal olsun ortağım, lafı olmaz.

Cidden kararsızdım ancak dediğim gibi uluslararası başarı faktörü falan devreye girince oy vereceğim kişi otomatikman belli oldu, zaten Aras'ı ilerleyen yıllarda bol bol konuşacağız hatta ödüllendirme devam ederse sezonu baz alarak mutlaka ödül alacaktır.

Ben de göremiyorum başa başa olması beni daha kararsız kılıyor. Çünkü bir oy değiştirebilir.
Hangisi daha ağır basıyor onu oyla, düşünme oy rekabetini. Bence sonradan fark açılacaktır.
Forumda zamanında birinci olmuştu Mert karakteri ile
yani forum olarak yolu açık belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...