HeisenBerg
Favori Üye
Bu nick ne böyle ya.Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.![]()
Bu nick ne böyle ya.Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.![]()
Kim bilir kaç yılından kalma.Bu nick ne böyle ya.![]()
Valla bekliyoruz 17 demiştik, katılmaya yakın kişiler var ama bakalım.Evet napıyoruz @OzaNBize katılcak yok mu?
3 kişiyle bile inanılmaz eğlenmiştik katılım olsa keşke çok iyi olur.Valla bekliyoruz 17 demiştik, katılmaya yakın kişiler var ama bakalım.![]()
Aynen ya şöyle 6 kişi olsa iki takım olsak falan süper olur.3 kişiyle bile inanılmaz eğlenmiştik katılım olsa keşke çok iyi olur.![]()
Aslında çok rahat oluruz yaz aylarındayız oyuna sahip olan bizim dışımızda kişiler de var ve oyun 2 hafta sonra indirime girip çok ucuzlayacak.Aynen ya şöyle 6 kişi olsa iki takım olsak falan süper olur.![]()
Millet istekli değil herhalde oysa bir kez oynasalar devamını isteyecekler.Aslında çok rahat oluruz yaz aylarındayız oyuna sahip olan bizim dışımızda kişiler de var ve oyun 2 hafta sonra indirime girip çok ucuzlayacak.
Aynen.Millet istekli değil herhalde oysa bir kez oynasalar devamını isteyecekler.![]()
Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.![]()
Avatarın var mı?masacre0 benim kullanıcı adı sen ekleyebilir misin ben ekleyemiyormuşum hesabım bu özelliği kullanacak gereksinimleri sağlayamıyormuş![]()
Orada hazır olanlardan birini seçmiştim. Üçgen şeklinde bir şey.Avatarın var mı?
Ben de ekleyemiyorum maalesef. 5$'lık alışveriş yapmak gerekiyormuş ben 4.94$ yapmışım. Şimdi ufak bir şey almaya çalıştım ama ödemeyi havaleyle yapınca 1-2 gün bekletmesi söz konusuymuş.masacre0 benim kullanıcı adı sen ekleyebilir misin ben ekleyemiyormuşum hesabım bu özelliği kullanacak gereksinimleri sağlayamıyormuş![]()
Gelin işte şimdi oynadık @HeisenBerg ile çekişmeli 🙂D) bir oyunun sonunda kazanan ben oldum.Ben henüz karar vermedim, 400mb felan kalmıştı tam indirmemişim zaten.
@GreatOttoman zaten işte iftardan sonra anca gelirse gelir, kararsızız şuan.![]()
![]()
HD Edition derken ?HD Edition di mi?
Sen gel o saatte de hallederiz tam hatırlamıyorum ben de ama bir zorluğu yoktu.![]()
Yeni çıkan versiyonu işte 2010'da mı ne çıktıHD Edition derken ?Mezuniyet balosu var bugün olmaz da bir daha oynarsanız o zaman gelirim diye dedim.
![]()
Tamam ısının biraz o zaman yarın beraber oynarız.
Uzun uğraşlar sonucu bulabildim profilini ve ekledim. İsmi yazınca çıkmıyor nedense.Tamam ısının biraz o zaman yarın beraber oynarız.
Bu arada fakir olduğumdan ekleyemiyorum.Şu bugün yaptığım havale onaylanırsa o zaman anca.
![]()