Age of Empires 2 Seven Var mı?

@OzaN buna pişman olacağız sana diyim, boşuna ikna edildim bence. :(@GreatOttoman bile dedi bu grafikler ne .dsada

Ben 3'ü istiyorum- bundle alacağım o yüzden.

Age of Empires 2 isteyen varsa alıp hediye edebilirim. Ama fazla zamanımız yok seri yazın.
Ya sen ne diyorsun biz Haxballcı bir forumuz. Haxballda grafik mi var? :D

Hiç mesaj yazmadım, anlaşılmıştır zaten de yine de söyleyim. Sevmem. :D

@OzaN Perşembe günü arkadaşlarla iftar için buluşacaz.Geç saatlere kadar da takılırız gibi.Kesin değil yani oynama durumum.Ama erken gelirsem hemen haber veririm. :)

@OzaN Perşembe günü arkadaşlarla iftar için buluşacaz.Geç saatlere kadar da takılırız gibi.Kesin değil yani oynama durumum.Ama erken gelirsem hemen haber veririm. :)
Başka gün yaparız o zaman. Cuma gecesi desek? @HeisenBerg girmemiş hiç dün sabahtan beri ama. :(

Oyuna girdiğim gibi çıktım, öğrenmem zaman alır. :D
Öğrenirsin ya kolay. :D Ama senin gibi oyun meraklısının bilmemesine şaşırdım. :D

Başka gün yaparız o zaman. Cuma gecesi desek? @HeisenBerg girmemiş hiç dün sabahtan beri ama. :(

Öğrenirsin ya kolay. :D Ama senin gibi oyun meraklısının bilmemesine şaşırdım. :D
Yav ne bileyim adını çok duydum da daha önce hiç oynamadım. Arkadaşlarla ya Cs ya da CoD atardık. Bi Warcraft 3 oynamışımdır strateji daha da bilmem. :D

Cuma ve Cumartesi günleri meşgul olacam aile işleriyle.Pazar gecesi yapsak herkes için uygun olur mu? Ya da 3 kişi girin bugün. :)

@OzaN

Yorumlari görünce alasim geldi ya, eskiden cok oynardim. Cok degil daha 2 hafta önce 2,99€ gibi bir fiyata alabiliyormusuz oyunu. Simdi oldu sana 20 € :)
Alirsam bende mutlaka katilirim size. :)