Orçun da var bugün müsait.Ben varım, siz de varsanız olur tabii.
Yükle bir an önce de bir sonrakine seni de bekleriz. Mevzu etiketlenmeme değildir herhalde ben sen almadın diye biliyordum aldığını söylemedin ki.Ben katılmayacağım, zaten yüklemedim bile daha. İyi oyunlar size.
Yok be. 14-15 yaşında olsam alınırdım belki.Yükle bir an önce de bir sonrakine seni de bekleriz. Mevzu etiketlenmeme değildir herhalde ben sen almadın diye biliyordum aldığını söylemedin ki.
Önemli değil.3 kişi gireceksek ittifak imkanı da kalmadı o zaman. @OzaN
İttifak olsaydı geçmiş olsun derdik sana.Önemli değil.
Bu arada internet bağlantım berbat anca şimdi gelebildim, inşallah sorun çıkmaz oynarken.
Oyunda tedirgin olmak için bir sebep daha var.Acayip zevkli oldu bence. Oyunda her an tedirgin oluyorsun bir yerlerden gelip saldırıp seni bitirecekler diye. Online olunca daha da zevkli oluyor bu durum. Valla herkese tavsiye ederim 5-6 kişi olsa daha da zevkli olur. Yalnız oyun baya zaman alıyor. Eğer bilgisayar birden ısınıp kapanmasaydı daha en az yarım saatimiz vardı.
Oynamayı bilmiyorsundur sevmemek çok zor ya çok eğlenceli, heyecanlı.Şu tür oyunları oldum olası sevmedim sevemedim. Lisede arkadaşlar oynardı ben yancılık yapardım onlar oynarken.
Uğraşmıştım lisede oynadım da az sevemedim benim işim gücüm spor oyunları yada Gta5 tarzı oyunlar.Oynamayı bilmiyorsundur sevmemek çok zor ya çok eğlenceli, heyecanlı.