Age of Empires 2 Seven Var mı?

Yükle bir an önce de bir sonrakine seni de bekleriz. :) Mevzu etiketlenmeme değildir herhalde ben sen almadın diye biliyordum aldığını söylemedin ki. :):)
Yok be. :D 14-15 yaşında olsam alınırdım belki. :D

Gerçi nasıl almadım zannettin. :D Edit: 2. sayfa ilk mesajında ki alıntı.

Önemli değil. :)

Bu arada internet bağlantım berbat anca şimdi gelebildim, inşallah sorun çıkmaz oynarken. :(
İttifak olsaydı geçmiş olsun derdik sana. :D:D

Oyuna bağlanırken yavaş bağlanırsın ama oyunun genelinde bişey olacağını sanmıyorum açıkcası.

İlk oyunumuzda böyle bir durum oluştu. :) Ozan birden çevrımdışı oldu yoksa alacaktım onu. :) :)

Bir dahaki oyuna ekonomiye önem vericem zaten var diye ekonomimiz pek ekonomi alanında gelişme göstermedim. :D

Acayip zevkli oldu bence. Oyunda her an tedirgin oluyorsun bir yerlerden gelip saldırıp seni bitirecekler diye. :D Online olunca daha da zevkli oluyor bu durum. Valla herkese tavsiye ederim 5-6 kişi olsa daha da zevkli olur. Yalnız oyun baya zaman alıyor. Eğer bilgisayar birden ısınıp kapanmasaydı daha en az yarım saatimiz vardı. :D

Acayip zevkli oldu bence. Oyunda her an tedirgin oluyorsun bir yerlerden gelip saldırıp seni bitirecekler diye. :D Online olunca daha da zevkli oluyor bu durum. Valla herkese tavsiye ederim 5-6 kişi olsa daha da zevkli olur. Yalnız oyun baya zaman alıyor. Eğer bilgisayar birden ısınıp kapanmasaydı daha en az yarım saatimiz vardı. :D
Oyunda tedirgin olmak için bir sebep daha var.

Acaba birisi birisiyle ittifak yaptı mı diye şüpheleniyor insan :D:D

Şu tür oyunları oldum olası sevmedim sevemedim. :D Lisede arkadaşlar oynardı ben yancılık yapardım onlar oynarken. :D