HeisenBerg
Favori Üye
Bu nick ne böyle ya.Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.
Bu nick ne böyle ya.Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.
Kim bilir kaç yılından kalma.Bu nick ne böyle ya.
Valla bekliyoruz 17 demiştik, katılmaya yakın kişiler var ama bakalım.Evet napıyoruz @OzaN Bize katılcak yok mu?
3 kişiyle bile inanılmaz eğlenmiştik katılım olsa keşke çok iyi olur.Valla bekliyoruz 17 demiştik, katılmaya yakın kişiler var ama bakalım.
Aynen ya şöyle 6 kişi olsa iki takım olsak falan süper olur.3 kişiyle bile inanılmaz eğlenmiştik katılım olsa keşke çok iyi olur.
Aslında çok rahat oluruz yaz aylarındayız oyuna sahip olan bizim dışımızda kişiler de var ve oyun 2 hafta sonra indirime girip çok ucuzlayacak.Aynen ya şöyle 6 kişi olsa iki takım olsak falan süper olur.
Millet istekli değil herhalde oysa bir kez oynasalar devamını isteyecekler.Aslında çok rahat oluruz yaz aylarındayız oyuna sahip olan bizim dışımızda kişiler de var ve oyun 2 hafta sonra indirime girip çok ucuzlayacak.
Aynen.Millet istekli değil herhalde oysa bir kez oynasalar devamını isteyecekler.
Steam kullanıcı adım ozan_1907 arkadaş olarak ekleyip kullanıcı adını söylersen halledeyim.
Avatarın var mı?masacre0 benim kullanıcı adı sen ekleyebilir misin ben ekleyemiyormuşum hesabım bu özelliği kullanacak gereksinimleri sağlayamıyormuş
Orada hazır olanlardan birini seçmiştim. Üçgen şeklinde bir şey.Avatarın var mı?
Ben de ekleyemiyorum maalesef. 5$'lık alışveriş yapmak gerekiyormuş ben 4.94$ yapmışım. Şimdi ufak bir şey almaya çalıştım ama ödemeyi havaleyle yapınca 1-2 gün bekletmesi söz konusuymuş. Farklı yol arıyorum.masacre0 benim kullanıcı adı sen ekleyebilir misin ben ekleyemiyormuşum hesabım bu özelliği kullanacak gereksinimleri sağlayamıyormuş
Gelin işte şimdi oynadık @HeisenBerg ile çekişmeli 🙂D) bir oyunun sonunda kazanan ben oldum.Ben henüz karar vermedim, 400mb felan kalmıştı tam indirmemişim zaten.
@GreatOttoman zaten işte iftardan sonra anca gelirse gelir, kararsızız şuan.
HD Edition derken ? Mezuniyet balosu var bugün olmaz da bir daha oynarsanız o zaman gelirim diye dedim.HD Edition di mi?
Sen gel o saatte de hallederiz tam hatırlamıyorum ben de ama bir zorluğu yoktu.
Yeni çıkan versiyonu işte 2010'da mı ne çıktıHD Edition derken ? Mezuniyet balosu var bugün olmaz da bir daha oynarsanız o zaman gelirim diye dedim.
Tamam ısının biraz o zaman yarın beraber oynarız.
Uzun uğraşlar sonucu bulabildim profilini ve ekledim. İsmi yazınca çıkmıyor nedense.Tamam ısının biraz o zaman yarın beraber oynarız.
Bu arada fakir olduğumdan ekleyemiyorum. Şu bugün yaptığım havale onaylanırsa o zaman anca.