Bir zahmet ismin yetsin dayına gidiyoruz sonuçta. Aşuresi iyi midir dayının?
Fragmanı ilgi çekici demiştim buna ama izlerim dememişimdirim. Dediysemde şimdi böyle konuştuum için ayıp ediyorumO "Rüzgarlı Sokak". "Saklı Kalan" bu;
Haa şimdi anladım. Aşkın Bedeli ile konusu aynı.
Hatırlamıyorum tam olarak ama bakmaya çalışırım gibi aklımda kalmış benim nedense.Fragmanı ilgi çekici demiştim buna ama izlerim dememişimdirim. Dediysemde şimdi böyle konuştuum için ayıp ediyorum
Hahaha güldürdün. Adamın eli kolu İzmir'den Keçiörenlere uzanıyor.O değil Keçiören'de ismim yeter diyorum yoksa dayım tanır tabi beni.
Bakalım kimin sıralaması daha iyi sonuçlar alacak.Benim sıralamam da şöyle. Yanlış anlaşılmasın, sıralama derken hepsini de seviyorum ama gerilerde olması az merak ettiğim anlamına gelmiyor ama önceliğim diyelim.
Saklı Kalan - Firuze - Aşk Ekmek Hayaller - Sevdaluk
Hepsinden de benzer civarda oranlar bekliyorum açıkçası ama eğer "Saklı Kalan" Salı günü olursa daha çok oran bekliyorum o diziden.Bakalım kimin sıralaması daha iyi sonuçlar alacak.
Sen başlattın.Konuda Aşüre hariç her şey var.
Hahaha güldürdün. Adamın eli kolu İzmir'den Keçiörenlere uzanıyor.
Aha byle demişimHatırlamıyorum tam olarak ama bakmaya çalışırım gibi aklımda kalmış benim nedense.
Değişik olmuş Kötü bi değişiklik değil. Hani şöyle sessiz filmler olur ağır bi filmdir öyle bişey
Hele bi yayınlansın "bakılır"
Ben diğer dediğine katılıyorum ve ee bakılsın o zaman.Aha byle demişim
Neyse ne övmüşüm ne de yermişim ilk dediğime katılıyorum Değişik bi dizi izlemem ama bakılır yinede (@dizi kolik hatırna)
Ben Reklam yaptım neyse çaktırma.Hepsinden de benzer civarda oranlar bekliyorum açıkçası ama eğer "Saklı Kalan" Salı günü olursa daha çok oran bekliyorum o diziden.
Sen başlattın.
Sevdaluk coşacak en az 5 reyting diyorum ben.Hepsinden de benzer civarda oranlar bekliyorum açıkçası ama eğer "Saklı Kalan" Salı günü olursa daha çok oran bekliyorum o diziden.
Sen başlattın.
Aynen sıcak sıcak süper.Severim ama sıcak olacak Babam malzeme aldı annem hala yapmadı bekliyoruz hala Bu sene az yedim
Ben onu Total'de bekliyorum. AB'de daha yüksek alacaktır bence.Sevdaluk coşacak en az 5 reyting diyorum ben.
Millet sohbete aç. Konularım gündemsel olunca haliyle coştular.Konun coştu bu arada @denizz19.
Kesinlikle AB grubu da 6'nın aşağısına düşmeyecek düşmemeli.Ben onu Total'de bekliyorum. AB'de daha yüksek alacaktır bence.
Evet senin yüzünden konu sapti Yalan Dünya'daki gibi gizli reklamsınBen Reklam yaptı neyse çaktırma.