Aşure Sever misiniz ?

Millet sohbete aç. Konularım gündemsel olunca haliyle coştular. :D
O da doğru. Kaç gündür ihtiyacım vardı böyle bir şeye. Bugün ki anket konularında buldum aradığımı her halde. :X

Millet sohbete aç. Konularım gündemsel olunca haliyle coştular. :D

Kesinlikle AB grubu da 6'nın aşağısına düşmeyecek düşmemeli. :D
İlk bölümden beklemiyorum ben onları ama zamanla artacağına inanıyorum. "Aramızda Kalsın" gibi. :X

O da doğru. Kaç gündür ihtiyacım vardı böyle bir şeye. Bugün ki anket konularında buldum aradığımı her halde. :X
Hep reyting hep reyting nereye kadar. :D Her açtığım anket olaydır aslında geri dönüp bir bak aldığım hitlere ve mesaj sayılarına. :D

İlk bölümden beklemiyorum ben onları ama zamanla artacağına inanıyorum. "Aramızda Kalsın" gibi. :X
Çarşamba iş yapan bir dizi yok şuan Muhteşem haricinde. İlk bölümde de almaması için bir sebep yok. :)

Hep reyting hep reyting nereye kadar. :D Her açtığım anket olaydır aslında geri dönüp bir bak aldığım hitlere ve mesaj sayılarına. :D

Çarşamba iş yapan bir dizi yok şuan Muhteşem haricinde. İlk bölümde de almaması için bir sebep yok. :)
Umarım alır ama bilemiyorum. Neyse haftaya göreceğiz reytinglerde İnş. alır. :)

Hamsi kafalu mrt-06 bir Reklam yaptık kaç sayfa mesaj çıktı Deniz sana da yaradu he. :A :X
Valla anketlerim benim değerlilerimdir beni ben yapan şeylerdir. :D Pay biçmeyin kendinize ben Türk halkının gönlüne girmeyi bilirim. :D

A.Ş.K.'ım varken ilk bölümünü ancak netten izleyebilirim. Yurtça hepimiz zaten sevdalısıyız A.Ş.K.'ımın. :Z

Sevdaluk'u da netten takip etmeye çalışacağım. :)

Ayüff. İki muhabbet ettirme hee. :bağır:
Kızlar yurdunda tahmin edeyim neler izleniyor olabilir. Pazartesi : O Ses Türkiye yahut Beni Böyle Sev - Salı Benim İçin Üzülme - Çarşamba AŞK - Perşembe İntikam - Cuma Medcezir :D Cumartesi Yetenek Sizsiniz Türkiye - Pazar Güneşi Beklerken.

Doğru mudur ? :D

A.Ş.K.'ım varken ilk bölümünü ancak netten izleyebilirim. Yurtça hepimiz zaten sevdalısıyız A.Ş.K.'ımın. :Z

Sevdaluk'u da netten takip etmeye çalışacağım. :)

Ayüff. İki muhabbet ettirme hee. :bağır:
Tamam et muabbetini karışan yokta kaç gündür Serhat ve sen Sevdaluk'a methiyeler düzdünüz bir totem şart olabilir artık yüksek dedikçe düşük geliyor çünkü. :X 😕

Kızlar yurdunda tahmin edeyim neler izleniyor olabilir. Pazartesi : O Ses Türkiye yahut Beni Böyle Sev - Salı Benim İçin Üzülme - Çarşamba AŞK - Perşembe İntikam - Cuma Medcezir :D Cumartesi Yetenek Sizsiniz Türkiye - Pazar Güneşi Beklerken.

Doğru mudur ? :D
Sayılır. :X

Pazartesi ve Salı O Ses Türkiye, Çarşamba A.Ş.K. (Başlamadan önce Muhteşem Yüzyıl'ı izliyordu ama benimle beraber izleyen herkes tutkunu oldu dizinin. :X), Perşembe bomboş olunan bir gün TV Odasında. Bende uyuyorum ya da foruma giriyorum o gün, Cuma Medcezir ama diziyi izlerken sürekli konuşulduğundan (Çağatay'dan tabiisi. :X) anlayamıyorum ben ne olup bittiğini. O yüzden netten takip ediyorum genelde diziyi. Cumartesi ve Pazar genelde kimse olmuyor, herkes evlerine gidiyor genelde ama gitmeyenlerde dışarıda felan takılıyor. İlk başlarda ben Güneşi Beklerken izleyenleri görmüştüm birkaç kişi ama vizelerden sonra onlarda dağıldı. Şimdi hiç izleyen yok hafta sonu dizi veya program. :X