Zaten komuşular getirdi bir iki kaşık alıp bırakıyorumYakın mı sana?
Zaten komuşular getirdi bir iki kaşık alıp bırakıyorumYakın mı sana?
Karşılaşsak tanırdım. Sonuçta kaç kıvırcık saçlı Rihanna fanı olan isan var demi ama.
Bize de komşuların getirdiği olurdu ama nedense aşureye karşı bir ön yargım var. Yemek kısmet olmadı hiç.Zaten komuşular getirdi bir iki kaşık alıp bırakıyorum
Kara Lahana çorbası ve fasulye en çok bilinen karadeniz yiyecekleri Gerçi bilemedim gezmiş görmüş adamsın doğrudur.İstatiksi bi veri verememe bu konuda.Türkiye'nin dört bir yanına öğrenci götürüyorum gezmek içi yolda izde de yemedim.
aşurenin ne olduğunu biliyorum da bize özgü bir yicek değil.
Türkiye'nin dört bir yanında birçok insanda bizim en çok sevdiğimiz yicek kara lahanayı bilmez mesela.
Saklı Kalan, Firuze ve Aşk Ekmek Hayaller'de var.Bakıcam zaten o diziye Show'un en iyisi olacaktır (muhtemelen)
Sevdaluk en iyisi kuşkusuz. Sonra Saklı Kalan iyi geldi gözüme. Sonra Firuze.Saklı Kalan, Firuze ve Aşk Ekmek Hayaller'de var.
Hiç yemedinmi 😱Bize de komşuların getirdiği olurdu ama nedense aşureye karşı bir ön yargım var. Yemek kısmet olmadı hiç.
Kulaklıkla yüksek sesle Rihanna müziği yahut Rihanna baskılı tişört.Navy olduğumu nerden anlıcan?
Saklı kalan ve Aşk Emek pek ilgimi çekmıyor. Firuze'de ilk bölüm tekrarına bakarım Mahsunun dizilerinin ilk bölümleri çok iyi olurSaklı Kalan, Firuze ve Aşk Ekmek Hayaller'de var.
Hatay'da üniv.okudum-çanakkale ve İzmir'de askerlik yaptım kara lahana çorbası ve dolması bulamadım.Kara Lahana çorbası ve fasulye en çok bilinen karadeniz yiyecekleri Gerçi bilemedim gezmiş görmüş adamsın doğrudur.İstatiksi bi veri verememe bu konuda.
Kulaklıkla yüksek sesle Rihanna müziği yahut Rihanna baskılı tişört.
Zaten Face'den gördüm onlar işin şeyi.
Yiyip yemediğimi hatırlamıyorum ki.. Yemedim galiba. O yüzden diyorum ya Keçiören'e gidelim diye.Hiç yemedinmi 😱
Benim sıralamam da şöyle. Yanlış anlaşılmasın, sıralama derken hepsini de seviyorum ama gerilerde olması az merak ettiğim anlamına gelmiyor ama önceliğim diyelim.Ben her komşunun getirdiklerinin tadına bakarım sonra puanlama yaparım.
Sevdaluk en iyisi kuşkusuz. Sonra Saklı Kalan iyi geldi gözüme. Sonra Firuze.
Saklı Kalan'ı beğenmiştin diye hatırlıyorum.Saklı kalan ve Aşk Emek pek ilgimi çekmıyor. Firuze'de ilk bölüm tekrarına bakarım Mahsunun dizilerinin ilk bölümleri çok iyi olur
Sincan'a in. Tamam kötü bir tavsiyeydi tamam sustum tamam.Tişörtüm yok Kızılay'a gidip yaptırmaya üşeniyorum.
Karadenize zıt yerlerde bulunmussun tabi bulamazsın İzmir'de hiç bulamazsın heraldeHatay'da üniv.okudum-çanakkale ve İzmir'de askerlik yaptım kara lahana çorbası ve dolması bulamadım.
@xBUGRAx 'in günlük dizi dediği dizi mi?Saklı Kalan'ı beğenmiştin diye hatırlıyorum.
Bir zahmet ismin yetsin dayına gidiyoruz sonuçta. Aşuresi iyi midir dayının?İsmimi verin yeter.
O "Rüzgarlı Sokak". "Saklı Kalan" bu;Karadenize zıt yerlerde bulunmussun tabi bulamazsın İzmir'de hiç bulamazsın heralde
@xBUGRAx 'in günlük dizi dediği dizi mi?