@dizi kolik'te öyle cevap verinceBen biliyorum. Ama kurduğum cümle sanki ben bilmiyorum anlamına çıkmış.
@dizi kolik'te öyle cevap verinceBen biliyorum. Ama kurduğum cümle sanki ben bilmiyorum anlamına çıkmış.
Benim ömrüm EGO'da geçiyor. Buğra belki bir gün karşılaşırız. @xBUGRAxBana da uzak ama arabam olduğu için ben giderim o zaman. 😎
Sadece bu orucu tutanlar yiyecek diye bir kaide yok. Ama evet onunla bağıntılı.Bende Karadenizliyim işte karadenizde yiyen yok.
Hem muharrem orucuyla yeninen bir yicek değil mi bu?
Bizde Karadenizliyiz ama bizde de yapılıyor Evet Muharrem ayında yapılıyor. Sen yapmasan bile bazı camii'ler yapıyor Hiç mi denk gelmedinBende Karadenizliyim işte karadenizde yiyen yok.
Hem muharrem orucuyla yeninen bir yicek değil mi bu?
Çevremde oruç tutanlar genel de 1 veya 2 gün tutuyor nedense...Hz.Hüseyin ve beraberindeki birçok insan Muharrem ayının 10.gününde Kerbela'da Yezid tarafından şehit edilmişlerdir. Bu yüzden Muharrem ayında oruç tutulur ve sonrasında Aşure dağıtılır. Muharrem orucunda 12 gün oruç tutulur ve oruçtan sonra aşure yapılır. 10-12 çeşit arası malzeme koyulmalıdır diye bilinir.
Karşılaşsak tanırdım. Sonuçta kaç kıvırcık saçlı Rihanna fanı olan insan var demi ama.Belki de karşılaştık.
Sen karadenizin neresinde oturuyorsun?Bizde Karadenizliyiz ama bizde de yapılıyor Evet Muharrem ayında yapılıyor. Sen yapmasan bile bazı camii'ler yapıyor Hiç mi denk gelmedin
Muharrem orucu Alevi kesime özgüdür aslında ama onların dışında da tutan elbette var. Ben mesela açlığa gelemediğimden dolayı tutmak istediğim halde tutamadım Muharrem orucunu.Çevremde oruç tutanlar genel de 1 veya 2 gün tutuyor nedense...
Bu arada açıklama için teşekkürler Deniz.
Ben extradan açıklama gereği duydum nedense. @denizz19@dizi kolik'te öyle cevap verince
Farz mı peki? Farzsa sonradan kazalarını tutmalısın bence.Muharrem orucu Alevi kesime özgüdür aslında ama onların dışında da tutan elbette var. Ben mesela açlığa gelemediğimden dolayı tutmak istediğim halde tutamadım Muharrem orucunu.
Sevdaluk | 4 Aralık Çarşamba - 20.00Bizde Karadenizliyiz ama bizde de yapılıyor Evet Muharrem ayında yapılıyor. Sen yapmasan bile bazı camii'ler yapıyor Hiç mi denk gelmedin
İkametgah olarak demiyordum Sen uzun yol filan diyince seni de benim gibi gibi kütük karadeniz iakmet başka yer sandımSen karadenizin neresinde oturuyorsun?
ben sahilde dolmuşçuyum benim bilmediğim senin bildiğin yicek nerdeymiş?
Bakıcam zaten o diziye Show'un en iyisi olacaktır (muhtemelen)
Farz değil diye biliyorum.Ben extradan açıklama gereği duydum nedense. @denizz19
Farz mı peki? Farzsa sonradan kazalarını tutmalısın bence.
Hazır Karadenizliyim diyince Reklam'ını döndürüyüm dedim.İkametgah olarak demiyordum Sen uzun yol filan diyince seni de benim gibi gibi kütük karadeniz iakmet başka yer sandım
Gidelim Hacı
Forumdash bence de izle. Kalite kokan bir iş geliyor.İkametgah olarak demiyordum Sen uzun yol filan diyince seni de benim gibi gibi kütük karadeniz iakmet başka yer sandım
Türkiye'nin dört bir yanına öğrenci götürüyorum gezmek içi yolda izde de yemedim.İkametgah olarak demiyordum Sen uzun yol filan diyince seni de benim gibi gibi kütük karadeniz iakmet başka yer sandım
Herkese de uzak. Gerçi bana da uzak. Nerde oturuyordun sen?Yok baya uzak