cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,233
- Puanı
- 1,060
Daha Gunleri Belli digil Diziler Ertelendi Biraz Kasim son Haftasi Sevdaluk Basliya Bilir Ama Yinede Net digilBilgilerin için çok teşekkürler fakat "Aşk Ekmek Hayaller" dizisi de Pt1 olmalı semre. Hatta pazar günü o dizi için çok uygun bir gün.
Pt 1 olcak evet ama Hangi gun Belli digilBilgi verdiğin için teşekkürler Semre. @SERHAT3456 galiba Sevdaluk PT 1 olacak Çarşamba.
Geçen sezonu yok saymanı reca ediyorum Emre'cim.son zamanlarda pek ab yi taktığı yok
odanı şahin k.bassa deseydin daha iyi bu ka zalim olmaGeçen sezonu yok saymanı reca ediyorum Emre'cim.
Odanı Tuba Fanları basasıca....
Show'a laf söylersen böyle olur.odanı şahin k.bassa deseydin daha iyi bu ka zalim olma
geçen sene değil sadece 3-4 senedir böyle show acun a 4 gün program yaptırdığını unutmadık daha
ab idi ama bir işin yayını ne ka abartılırsa o ka düşer ben acunu ab de daha yüksekken de eleştiriyordumShow'a laf söylersen böyle olur.
Acun sen demiyor muydun eskiden AB idi diye. :confued:
Bana eskiden Acun'u bayıla bayıla izliyormuşsun gibi bir izlenim yarattın. En başta şu herifi baş tacı etmeyecekti Show kalsaydı muhabir olarak Seyhan'la birlikte.ab idi ama bir işin yayını ne ka abartılırsa o ka düşer ben acunu ab de daha yüksekken de eleştiriyordum
bir survivor ı izledim o da nihat doğanlı olana ka ço kiyiydi ondan sonra bozdu zaten o survivordan itibaren düzenli izlememeye başladım sonra bıraktım o ses in hiçbir bölümünü tamamen izlemedim bile yst yi ali taran gittiğinden beri izlemiyorumBana eskiden Acun'u bayıla bayıla izliyormuşsun gibi bir izlenim yarattın. En başta şu herifi baş tacı etmeyecekti Show kalsaydı muhabir olarak Seyhan'la birlikte.
Değişik olmuş Kötü bi değişiklik değil. Hani şöyle sessiz filmler olur ağır bi filmdir öyle bişey@Forumdash tanıtımı izleyip yorumlarını merak ediyorum.
ABD dram dizileri gibi olmuş hanny. Ben o tür dizilere benzettim. Oyuncuların duruşları, bakışları vs.Değişik olmuş Kötü bi değişiklik değil. Hani şöyle sessiz filmler olur ağır bi filmdir öyle bişey
Fragman güzel olabilir ama konusu bir günlük dizi ile aynı.
Konusu aslında sözde Aşkın Bedeli ile aynı deniliyor ama ben o dizininde konusunu bilmiyorum.Konu ne ki? @dizi kolik?
İkiz kız kardeşler birbirlerinin yerine geçiyor. Aşkın Bedeli / Star TV
Hele bi yayınlansın "bakılır"Konusu aslında sözde Aşkın Bedeli ile aynı deniliyor ama ben o dizininde konusunu bilmiyorum.
Önemli olan konularının aynı olup olmaması değil aslında, nasıl işlendiği. Ne klişe senaryolar nasıl işlenip kaliteli diziler haline gelip hafızamıza kazındı. Oyuncular da çok önemli bir faktör tabii dizi için.