- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
O zaman pt1'de yayınlanacak değil mi semre?Showun en pahali islerinden Sevdaluk SAKLI KALAN ve Gonul Yarasi bu 3 projeye baya para yatirildi
O zaman pt1'de yayınlanacak değil mi semre?Showun en pahali islerinden Sevdaluk SAKLI KALAN ve Gonul Yarasi bu 3 projeye baya para yatirildi
evet Show tv ile iletisime gectim Sevdaluk SAKLI KALAN firuze pt1 Pis Yedili ya gun degisicek ya pt2 olcak bunu da aktarmis oluyumO zaman pt1'de yayınlanacak değil mi semre?
Bilgi verdiğin için teşekkürler Semre. @SERHAT3456 galiba Sevdaluk PT 1 olacak Çarşamba.evet Show tv ile iletisime gectim Sevdaluk SAKLI KALAN firuze pt1 Pis Yedili ya gun degisicek ya pt2 olcak bunu da aktarmis oluyum
Bilgilerin için çok teşekkürler fakat "Aşk Ekmek Hayaller" dizisi de Pt1 olmalı semre. Hatta pazar günü o dizi için çok uygun bir gün.evet Show tv ile iletisime gectim Sevdaluk SAKLI KALAN firuze pt1 Pis Yedili ya gun degisicek ya pt2 olcak bunu da aktarmis oluyum
Show zaten hep AB dizileri yapıyordu Emre aşkla sevdiğin MY'de Show'dan çıkma unutma. 😉 😉show direkt star 2 ldu önce çökt şimdi kurtulmak yerine kaliteyiz demeye getiriyor tanıtımlar hep ab lik star gibi istediği sonucu alamazsa transfere başlar
son zamanlarda pek ab yi taktığı yokShow zaten hep AB dizileri yapıyordu Emre aşkla sevdiğin MY'de Show'dan çıkma unutma. 😉 😉
FOX'a gelmez Gani küstü size.Pis Yedili'nin transfer olma ihtimali var mı? Mesut Yar yazmıştı. @mrt-06
FOX gelmez Gani küstü size.
PT 2 ihtimal sadece bana Cuma ya da Cumartesi olacak gibi geliyor hatta Cumartesi olsa çok iyi olur arkasındanda AKY boşluğunu buldu mu uçar dizi umarım.Pis Yedili'nin PT 2 olmasına nasıl izin veriyor o kadar laf yazdı BSK geç yayınlanıyor diye.
PT 2 ihtimal sadece bana Cuma ya da Cumartesi olacak gibi geliyor hatta Cumartesi olsa çok iyi olur arkasındanda AKY boşluğunu buldu mu uçar dizi umarım.
Nayır PY PT 1 AKY 22.45'de.PY Cumartesi PT 2 olunca AKY kaçta yayınlanacak.
Kanal D'nin o kadar masraflı dizilerini geçiyor şuan fazlalık değil.))))PY fazlalık bence.
Kanal D'nin o kadar masraflı dizilerini geçiyor şuan fazlalık değil.))))
Hem Gani PY'ye ağırlık verir şimdi.
Hayir Show tv de Devam ediyor Hatta Ocakta biticek ti ama Sezon sonuna kadar Anlasma YapildiPis Yedili'nin transfer olma ihtimali var mı? Mesut Yar yazmıştı. @mrt-06