"Saklı Kalan" Tanıtım Fragmanı | ESPRIT DE CORPS Production - Show TV

Onun ne gün başlayacağı belli değildi galiba, ama Salı olura o da fena gitmez. Saklı Kalan diğer dizilerden sonra başlayacak sanırım Hangi gün boşta kalırsa o güne koyacaklar o zaman.
Tamam Salı günü değilmiş Firuze :D

O zaman Salı'ya Saklı Kalan gelebilir. Benim İçin Üzülme düşüşte günü değişecektir diye düşünüyorum. Görücez bakalım.
Benim İçin Üzülme Haftalık Reyting'ler de TOTAL'de en çok izlenen 10 Dizi arasındayken gün veya saat değiştirmesi bence saçma olur. :) Gibi. :) .

Benim İçin Üzülme Haftalık Reyting'ler de TOTAL'de en çok izlenen 10 Dizi arasındayken gün veya saat değiştirmesi bence saçma olur. :) Gibi. :) .

Biliyorum kanalın en iyi reyting alan dizisi ama daha fazla yükselme ihtimali yok. Yeni dizilerden biri iyi tanıtımla salı günü Show tv'nin yüzünü daha fazla güldürebilir diye düşünüyorum.

Ayrıca kanalın en çok izlenen dizisi 😉 ama Saklı Kalan`nı nereye koyucaklar çok merak ediyorum bence Altındağlıyı pazartesi pt2`ye geçirib Saklı Kalanı pt1`e koya bilirler

Pek beğenmedim fragmanı ama bu dizinin ortalama reytingler alma şansı var gibi geldi nedense. :X

Saklı Kalan'ın bir bölümü de Kiev'de çekilmiş
çekimden bir kare;

9ca219784ab7299cc3a3b3a148db9e69._.jpg

fragmanda berbat oyuncularda ..izlemeyeceğim dizilerden biri..

Fragman neden abartıldı anlamadım ben hiç beğenmedim zaten diziyi görür görmez Aşkın Bedeli aklıma geliyor. :A