Tamam Salı günü değilmiş FiruzeOnun ne gün başlayacağı belli değildi galiba, ama Salı olura o da fena gitmez. Saklı Kalan diğer dizilerden sonra başlayacak sanırım Hangi gün boşta kalırsa o güne koyacaklar o zaman.
Tamam Salı günü değilmiş FiruzeOnun ne gün başlayacağı belli değildi galiba, ama Salı olura o da fena gitmez. Saklı Kalan diğer dizilerden sonra başlayacak sanırım Hangi gün boşta kalırsa o güne koyacaklar o zaman.
Tamam Salı günü değilmiş Firuze
Benim İçin Üzülme Haftalık Reyting'ler de TOTAL'de en çok izlenen 10 Dizi arasındayken gün veya saat değiştirmesi bence saçma olur. Gibi. .O zaman Salı'ya Saklı Kalan gelebilir. Benim İçin Üzülme düşüşte günü değişecektir diye düşünüyorum. Görücez bakalım.
Benim İçin Üzülme Haftalık Reyting'ler de TOTAL'de en çok izlenen 10 Dizi arasındayken gün veya saat değiştirmesi bence saçma olur. Gibi. .
Ayrıca kanalın en çok izlenen dizisi 😉 ama Saklı Kalan`nı nereye koyucaklar çok merak ediyorum bence Altındağlıyı pazartesi pt2`ye geçirib Saklı Kalanı pt1`e koya bilirlerBenim İçin Üzülme Haftalık Reyting'ler de TOTAL'de en çok izlenen 10 Dizi arasındayken gün veya saat değiştirmesi bence saçma olur. Gibi. .
Cuma olabilir bence yahutta Cumartesi filan. 😕 😕 .Ayrıca kanalın en çok izlenen dizisi 😉 ama Saklı Kalan`nı nereye koyucaklar çok merak ediyorum bence Altındağlıyı pazartesi pt2`ye geçirib Saklı Kalanı pt1`e koya bilirler
Cuma ve ya Cumartesiye yeni dizi koymak sence doğru mu 😱 MaşAllah diziden çok dizi varCuma olabilir bence yahutta Cumartesi filan. 😕 😕 .
Ne biliyim Ahmet. Her gün dolu belki Firuze tutmazsa Perşembe olabilir. .Cuma ve ya Cumartesiye yeni dizi koymak sence doğru mu 😱 MaşAllah diziden çok dizi var
Çok Güzel Görünüyor Fragmandan
Allah Allah nasıl bir dizi geliyor böyle.😱
Bu dizi efsane olacak Melis efsane olacak süper fragmanlar.
Fena bir gerilime benziyor.😱Böyle dizilere bayılırım.
@Yakamoz-Asi @BesaleT @mrt-06 @dizi kolik @SERHAT3456 @xBUGRAx @denizz19 @Forumdash @yakup09 @EveN @OzaN @darksaal @semre @halukerogluFOX @Ahmad @Fks14 @xemrexxx @EnveR
cuma cumartesiye yeni dizi koymak dogru digil bence de Ama Yeni dizilerden 2 tanesi Pt olcak sali Ve Persembe pt 2 ler rahat benceNe biliyim Ahmet. Her gün dolu belki Firuze tutmazsa Perşembe olabilir. .
Bence abartılacak bi fragman değil.
Bu sezon kaç tane bu tarz fragman izledin.
Bu sezon olmasa da daha iyilerini çok gördüm.