Benim izlemiş olduklarım hakkında yaptığı yorumlara diyebilirim ki evet izliyor.Yabancı yapımlar mı yok yok değildir..Vaaay be adam bizden koyu yabancı hayranı çıktı
![]()
İzlemediğim bir sürü yapımda izlemiş
Benim izlemiş olduklarım hakkında yaptığı yorumlara diyebilirim ki evet izliyor.Yabancı yapımlar mı yok yok değildir..Vaaay be adam bizden koyu yabancı hayranı çıktı
![]()
Hain @Bully 'e bak sen..Benim izlemiş olduklarım hakkında yaptığı yorumlara diyebilirim ki evet izliyor.
İzlemediğim bir sürü yapımda izlemiş![]()
Bir Bullly olamadın kütük dostum
Kütük dostum benden geçti..Bir Bullly olamadın kütük dostum![]()
Kütük dostum 87321658256. kez Kurtlar Vadisi izleyeceğine yeni ufuklara yelken açmalıKütük dostum benden geçti..![]()
Sen nerden biliyorsun be adam..Kütük dostum 87321658256. kez Kurtlar Vadisi izleyeceğine yeni ufuklara yelken açmalı![]()
Çok gizli bir bilgiydi değil mi, hiç kimse bilmiyor senin her gün KV izlediğiniSen nerden biliyorsun be adam..
Kütük dostum ifşaladı..Çok gizli bir bilgiydi değil mi, hiç kimse bilmiyor senin her gün KV izlediğini![]()
Telefonun zil sesi de cendere cendere'dir kesin...Kütük dostum ifşaladı..Her gün her saniye müziklerini dinleyerek uyuyorum
😳
Kan dondurucu bir kütük...
Salsın şu diziyi artık..
Bu arada Çakır ve Polat'ı seviyormuş o da. HaklısınSalsın şu diziyi artık..İlk 97'ye başlasın..
![]()
Vadi'yi Çakır ölene kadar izlemiş zatenBu arada Çakır ve Polat'ı seviyormuş o da. Haklısın![]()
Çabuk izle yetiş@Dosi izleyemediğim bölümü izleyeceğim İclal Aydın ın kitaba daldım izleyemedim bölümü ya![]()
Çabuk izle yetiş![]()