Günlük 1 bölüm olarak ilerlemekteymişHaftaya cuma bu sahneyi izlemiş de olur![]()
Günlük 1 bölüm olarak ilerlemekteymişHaftaya cuma bu sahneyi izlemiş de olur![]()
4.sezona geçtiyse izledi ki o bölümü zaten..Günlük 1 bölüm olarak ilerlemekteymişLimuzinli bir bölüm gelecek beğenirsin dedim. Bakalım bizim kadar keyif alacak mı
![]()
3. sezonda olduğuna eminmisin?4.sezona geçtiyse izledi ki o bölümü zaten..
Senin ağzınla çıkanla kulağının duyduğunun bir olduğunun farkında mısın acaba?3. sezonda olduğuna eminmisin?ozaman daha 3'ü bitirmedi o
, metro iyiydi dediğinde bende Limuzini deyince bekliyorum bakalım dedi
![]()
Sjsjsjjs yahu 6. sezondayım ve o bölümleri yaz öncesi izledim. Sen ise bu aralar bakıyorsun. Tabiki hakimsinSenin ağzınla çıkanla kulağının duyduğunun bir olduğunun farkında mısın acaba?
Güzel yerde kullandım dimi sjsjsjSjsjsjjs yahu 6. sezondayım ve o bölümleri yaz öncesi izledim. Sen ise bu aralar bakıyorsun. Tabiki hakimsinkafam karıştı benim 😡
ÖyleGüzel yerde kullandım dimi sjsjsj
3x19 şimdi emin olmak için baktımEn sevdiğim ilk 5 bölüme çok rahat girer.
Çin restoranı, 4.sezonun ilk iki bölümü onlar da var daha say say bitmez sayın dosimosi hanım.Öyle
Ben daha sezonu bitirmediğim için galiba ilk sıramdametro, limuzin ve otopark en akılda kalanlar oldu.
4. Sezona güzel bir giriş olduğunu hatırlıyorum ama şuan içerik aklımda değilÇin restoranı, 4.sezonun ilk iki bölümü onlar da var daha say say bitmez sayın dosimosi hanım.
4.sezon 8.bölüme geldim her bölüm harikaaaaa. Hatırlamak istediğin zaman ımdb sayfasına bak direkt. Balon çocuk bölümünü izledim ben en son4. Sezona güzel bir giriş olduğunu hatırlıyorum ama şuan içerik aklımda değilyorumlarıma bakmam gerek. Ne güzel tek tek yorum yapardım ilk 4 sezon. Artık az yapıyorum ve her bölüme değil
![]()
Aynen. Fragmandaki son sahne onu gösteriyor. Çınar'ı da mahvettiler.Çağla Çınara söyledi bence ama Çınar Ozana söylemicek
Aynen. Fragmandaki son sahne onu gösteriyor. Çınar'ı da mahvettiler.
Çağla karakterini senaristleri iyice değiştirdi, yetmedi Çınar'ı da bozdular :SÇınar hep öyle saklıyor Ozandan şirket bilgilerini de saklamıştı Ozandan
Çağla karakterini senaristleri iyice değiştirdi, yetmedi Çınar'ı da bozdular :S
Yabancı yapımlar mı yok yok değildir..@Maskeli Fedai biz Bully ile Cuma günleri bu diziyi yorumluyoruz![]()
Elinde sadece Üç Kuruş ve bu dizi var. Gerisi yabancı yapımlar![]()