Damien Duff
Süper Favori Üye
Fenerbahçe yüzünden kustum @AngelicaBölüm başlayacak nasıl yetişeyim haftaya artık![]()
Fenerbahçe yüzünden kustum @AngelicaBölüm başlayacak nasıl yetişeyim haftaya artık![]()
Bully:Vadi'yi Çakır ölene kadar izlemiş zatenSever tabi
Ben Çakır o Polat.. İletirsin..
Yanlış mı yazmış, yoksa trollük mü yapıyor.. Ben Çakır’ım, o Polat.. Nickini aldığı Maskeli Fedai, Polat’ın ta kendisidir zaten.. Tabii kendi nickine ve Polat’a hainlik yapmasına da şaşırmayız..
Canım yoldaşım acımamış.
Ah özette Esra'nın herkesin hayatını değiştiren kararı olacak deniliyordu. Kesin yolculuğa çıkar bebeği Ozandan sanır ve bebek olduktan sonra döner.@Dosi zaman atlaması olacakmış zeyno![]()
Ah özette Esra'nın herkesin hayatını değiştiren kararı olacak deniliyordu. Kesin yolculuğa çıkar bebeği Ozandan sanır ve bebek olduktan sonra döner.
YuhEsranında çocuğu olacakmış Ozandan![]()
YuhSen Çal kapımı gibi değil mi
![]()
😡😡😡😡 Çorba oluyor yani ortalıkAynen Ozan mertin bebeğine babalık edecekmiş Çınarda Ozanın bebeğine
Melun benim herkese ve her şeye karşı hainlik yapabileceğimi unutmuş..
Yoldaşım yine hainliğini konuşturmuş... Kendi nickine bile ihanet etmiş, yazık... @Maskeli Fedai
@denizz19 iyi demiş
Sarı oğlan dışında iyi bir şey yok dizide.@denizz19 iyi demişklişenin dibi
Yeğenim açıyor, izliyorum mecburi, bi de Bully ile yorum yapıyoruz![]()
Her cuma izliyor, yorumluyoruzSarı oğlan dışında iyi bir şey yok dizide.
Bully de mi izliyormuş? 😱
Buna vakti var ama foruma yok...Her cuma izliyor, yorumluyoruz![]()
Forum vakit çalıyor biliyorsunBuna vakti var ama foruma yok...
Böyle işsiz güçsüz kaldığım sürece biraz zor bırakırım.Forum vakit çalıyor biliyorsunnice nice kişilerin eğitimini engelledi
o da üni zamanı boşladı çok
birgün bizde bırakırız umarım
![]()