Özel bir sınıfa bakıyorum, vaktim bolBöyle işsiz güçsüz kaldığım sürece biraz zor bırakırım.Gerçi senin işin var ama...
Özel bir sınıfa bakıyorum, vaktim bolBöyle işsiz güçsüz kaldığım sürece biraz zor bırakırım.Gerçi senin işin var ama...
Ne şans. Darısı başıma.Özel bir sınıfa bakıyorum, vaktim bolve erken bitiyorum
![]()
Yeni dönemde ne olur bilmem ama bu dönem evet gerçekten şanslı oldum. Evimede yakınNe şans. Darısı başıma.![]()
Dizi Çorba oldu ama izlemeye devam
Deniz'e söylediğine güldüm dizi umrumda değil.Dizi Çorba oldu ama izlemeye devam![]()
Zaten şu şans bir bana uğramıyor.Yeni dönemde ne olur bilmem ama bu dönem evet gerçekten şanslı oldum. Evimede yakın![]()
Hiç gülmedim açıkçası boş yapmış kaale alıp cevap bile vermedim
Sarı parlak olsa kıskanırdım da bu at hırsızı ilgim dışı.@serhatt konuya@The_Erinch @Dosi @Forumdash @Angelica
![]()
@godisawmann on Instagram: "50 shades of eszan 🔥 #keşfet #keşfetteyiz #burcuözberk #ilhanşen #askmantikintikam"
1M likes, 6,461 comments - godisawmann on November 26, 2021: "50 shades of eszan 🔥 #keşfet #keşfetteyiz #burcuözberk #ilhanşen #askmantikintikam".www.instagram.com
Ruhsuzlar@serhatt konuya@The_Erinch @Dosi @Forumdash @Angelica
![]()
@godisawmann on Instagram: "50 shades of eszan 🔥 #keşfet #keşfetteyiz #burcuözberk #ilhanşen #askmantikintikam"
1M likes, 6,461 comments - godisawmann on November 26, 2021: "50 shades of eszan 🔥 #keşfet #keşfetteyiz #burcuözberk #ilhanşen #askmantikintikam".www.instagram.com
BoşluğumTam olarak neren kıpırdamadı @serhatt bir titreştirsin![]()
Yıllardır titreşmedi bende bastım tekmeyi.Tam olarak neren kıpırdamadı @serhatt bir titreştirsin![]()
Boşluğum![]()
😱 edep yahu 😱Yıllardır titreşmedi bende bastım tekmeyi.![]()
Ben taa göte'a kadar gidemem
Kimsenin nikahı altına girip kendimi parlaklardan kısıtlayamam.