@Angelica bekleniyorsun akşamKız madem izliyon yorumlaşalımyeğenim çok seviyor diziyi. Eşlik ede ede alıştım
![]()
@Angelica bekleniyorsun akşamKız madem izliyon yorumlaşalımyeğenim çok seviyor diziyi. Eşlik ede ede alıştım
![]()
Neyse benim Tw'de yorumlaştığım arkadaşım varBacım ben Aziz izliyorum ona geçtim![]()
Neyse benim Tw'de yorumlaştığım arkadaşım var![]()
aaa dur spoi vermiyeyim ama bölüm baya iyiOoo çok güzelmiş sevindim![]()
aaa dur spoi vermiyeyim ama bölüm baya iyi![]()
Yarin yorumlasalim ozaman. etiket et yorum yazincaHadi ya bakacam sonra inşAllah![]()
Yarin yorumlasalim ozaman. etiket et yorum yazinca
@serhatt ağlamışEvet dün gece bölümleri tamamladım Çağlayı saç baş yolmak istedim o derece sinir oldum tam tahmin ettiğim gibi hamileyim yalanıyla ozanı kazanmak istiyor ama Mert sayesinde başarılı olamıcak haberi yok umarım Esranın takibi işe yararda herşey ortaya çıkar bu arada zümrütler harikaydı gene ya@Dosi
Şu ecünnünün şansından istiyorum.@serhatt ağlamış@Forumdash @Dosi
![]()
Mehmet Ali Keskin on Instagram: "📍2 yıl önce yayınlanan Afili Aşk dizi setinde birlikte çalışan Serkay Tütüncü’den arkadaşı Burcu Özberk’e set ziyareti sürprizi"
11K likes, 43 comments - tvgundemi on November 14, 2021: "📍2 yıl önce yayınlanan Afili Aşk dizi setinde birlikte çalışan Serkay Tütüncü’den arkadaşı Burcu Özberk’e set ziyareti sürprizi".www.instagram.com
@Bully ile cuma genleri diziyi yorumluyoruz ve bu ara Seinfeld dizisinede başadı. Zümrütler daha komik dediEvet dün gece bölümleri tamamladım Çağlayı saç baş yolmak istedim o derece sinir oldum tam tahmin ettiğim gibi hamileyim yalanıyla ozanı kazanmak istiyor ama Mert sayesinde başarılı olamıcak haberi yok umarım Esranın takibi işe yararda herşey ortaya çıkar bu arada zümrütler harikaydı gene ya@Dosi
Zümrütler bu ortalama dizideki karakter falan mıBöyle düşünüyorsa bıraksın seinfeld falan...
Sadece dizi esnasında denk geliyor. Sen diziyi canlı izlemiyorsun kiNe güzel biz bayadır muhabbet etmiyoruz kendisi ileben yazarsam cevap alacam yoksa yok
![]()
Aykut'un kanı donsun demiştiMetro ve kırmızı leke bölümlerini beğendiğini yazmıştı
Al sa A Zümrüt ve Menekşe
------
Sadece dizi esnasında denk geliyor. Sen diziyi canlı izlemiyorsun ki![]()
Söyle ona cidden kanımı dondurduAykut'un kanı donsun demiştiMetro ve kırmızı leke bölümlerini beğendiğini yazmıştı
Al sa A Zümrüt ve Menekşe
------
Sadece dizi esnasında denk geliyor. Sen diziyi canlı izlemiyorsun ki![]()
@Maskeli Fedai 'den bu hafta çok haber uçurdum onaSöyle ona cidden kanımı dondurdu
![]()
Haftaya cuma bu sahneyi izlemiş de olur