Değil demedik ki zaten. "Onlar gibi" diyorumOnlar zaten yönetimde
Benim gibi de samimi olsun dimi gelenlerDeğil demedik ki zaten. "Onlar gibi" diyorum
Adil olsun yeter. Samimi olmasına gerek yokBenim gibi de samimi olsun dimi gelenler
Valla benim de aklımdan geçen biriydin, konuya seni etiketlemeye girmiştim. Yönetime çok yardımcı olacaksındır, ben inanıyorum. Başvuru mu yapılıyormuş, ne yapılıyormuş pek anlamadım ama Ozan'a yaz işte. Zor bir şey değil, iki şikayete yorum yapar, konu kilitler/silersin falan.Aslında yapsam yapabilirim gibi geliyor ama üşenirim ben böyle işlere girmeye Daha doğru düzgün konu bile açmıyorum üşengeçlikten
Valla benim de aklımdan geçen biriydin, konuya seni etiketlemeye girmiştim. Yönetime çok yardımcı olacaksındır, ben inanıyorum. Başvuru mu yapılıyormuş, ne yapılıyormuş pek anlamadım ama Ozan'a yaz işte. Zor bir şey değil, iki şikayete yorum yapar, konu kilitler/silersin falan.
@tolgab senden de editörlük başvurusu bekliyoruz.
Ben de anlamadım sen foruma kayıt bile olmamalıydınHaydaa sende mi Niye beni yönetici olarak düşünüyorsunuz anlamadım o izlenimi nereden verdim size
Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Tzira da favori üyelikten direk mod olmuştu. Yani mesajlarınız benziyor, bir de ne biliyim ben seni hep yönetimde düşünüyorum nedense. Ben düşünüyorsam öyle bir izlenim var demektir, fazla konuşma da yap başvurunu.Haydaa sende mi Niye beni yönetici olarak düşünüyorsunuz anlamadım o izlenimi nereden verdim size
bende Co-Admin liğe yazdırdım adımı iyi mi ?Valla benim de aklımdan geçen biriydin, konuya seni etiketlemeye girmiştim. Yönetime çok yardımcı olacaksındır, ben inanıyorum. Başvuru mu yapılıyormuş, ne yapılıyormuş pek anlamadım ama Ozan'a yaz işte. Zor bir şey değil, iki şikayete yorum yapar, konu kilitler/silersin falan.
@tolgab senden de editörlük başvurusu bekliyoruz.
Bak seni de çaylak olarak düşündüm, çaylaksın. Ben de öyle bir izlenim vermiştin.Ben de anlamadım sen foruma kayıt bile olmamalıydın
Harikasın, yepyeni bir yönetim geliyor.bende Co-Admin liğe yazdırdım adımı iyi mi ?
İlk iş seni editörlüğe düşürücem mor sana yakışıyorHarikasın, yepyeni bir yönetim geliyor.
Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Tzira da favori üyelikten direk mod olmuştu. Yani mesajlarınız benziyor, bir de ne biliyim ben seni hep yönetimde düşünüyorum nedense. Ben düşünüyorsam öyle bir izlenim var demektir, fazla konuşma da yap başvurunu.
Senden favori üye bile olmaz Uyarılar konusu senin adınla doldu taştı 2 günde bir uyarı alan adamsın sen Aslında sırf sana uyarı vermek için girebilirim ha bak şimdi aklıma yatmaya başladı bu işbende Co-Admin liğe yazdırdım adımı iyi mi ?
Hay ağzımı açmaz olaydımModeratörlük maaşları ne kadar sen ondan haber ver
Senden favori üye bile olmaz Uyarılar konusu senin adınla doldu taştı 2 günde bir uyarı alan adamsın sen Aslında sırf sana uyarı vermek için girebilirim ha bak şimdi aklıma yatmaya başladı bu iş
Sürekli özelden sorular gelebilir, konu silme/kilitleme işlerine bakacaksın, şikayetlerle ilgileneceksin, ağır başlı olacaksın ==== 0 TL ücret.Moderatörlük maaşları ne kadar sen ondan haber ver
Senden favori üye bile olmaz Uyarılar konusu senin adınla doldu taştı 2 günde bir uyarı alan adamsın sen Aslında sırf sana uyarı vermek için girebilirim ha bak şimdi aklıma yatmaya başladı bu iş
Sen bir favori üye ol da öyle görüşelim beybisiİlk iş seni editörlüğe düşürücem mor sana yakışıyor
3 ay kaldı sabretSürekli özelden sorular gelebilir, konu silme/kilitleme işlerine bakacaksın, şikayetlerle ilgileneceksin, ağır başlı olacaksın ==== 0 TL ücret.
Ağır başlı olma kısmını bu son yönetim kullanmıyor, benim sayemde bozduk o maddeyi.
Sen bir favori üye ol da öyle görüşelim beybisi