ben uyarmaya çalıştım @Yiğitt i amaoylarımızı kullanmadan önce facebooktan eski üye kullarımıza haber saldık gelip @Yiğitt e düşük puanları basacaklar yiğit kendini çok belli etti görevi eline yüzüne bulaştırdı.bu nedenle kalemini kırdık @cookies @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @MayısKralı
Eski üyeler candır, çağır da gelsinler. Düşük puanları versinler yine de gelsinler. KayıpSehir gelsin, Yakup gelsin, Umut gelsin, Nisa gelsin ve daha aklıma gelmeyenler. Çağır hepsini.oylarımızı kullanmadan önce facebooktan eski üye kullarımıza haber saldık gelip @Yiğitt e düşük puanları basacaklar yiğit kendini çok belli etti görevi eline yüzüne bulaştırdı.bu nedenle kalemini kırdık @cookies @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @MayısKralı
Tam aksine gaz veriyordu, yazın bunu kenara.ben uyarmaya çalıştım @Yiğitt i ama
sonra sonuçları görünce şok olma vadici kullarımız gibi yapıp da inkar etmeyiz bizEski üyeler candır, çağır da gelsinler. Düşük puanları versinler yine de gelsinler. KayıpSehir gelsin, Yakup gelsin, Umut gelsin, Nisa gelsin ve daha aklıma gelmeyenler. Çağır hepsini.
Tam aksine gaz veriyordu, yazın bunu kenara.
Ben inanıyorum sen bana 5 pointleri dizdin.sonra sonuçları görünce şok olma vadici kullarımız gibi yapıp da inkar etmeyiz biz
halkımızda benim gibi senden nefret ediyor yağmur gibi kötü puanlarla birlikte beddualar ediyor değerli halkımız, inşallah duaları tutar )An itibariyle oylarımı kullanmış bulunuyorum, yönetici arkadaşlarıma, yöneticilik ya da editörlük için başvuran arkadaşlarıma başarılar dilerim.
@Doğu @Ahmad @Harunnn60 güzel sözleriniz için teşekkür ederim
@destere benden kurtulmak için bir fırsat geçti tabii eline, hemen değerlendir İnşallah halkımız sana cevabını verecek
@Yiğitt in değil kalemini bamyasını kırsalar yinede yöneticilikten vazgeçmez alıştı koltuğa artık bizim siyasetçilerimizde var koltuğa alışan yapışıyor oysa her ay bir üye admin bir üye süper mod bir üye md falan olsada herkes şapsa yetkilerini ortaya ne güzel olurdu kimsenin içinde ukte kalmazdıoylarımızı kullanmadan önce facebooktan eski üye kullarımıza haber saldık gelip @Yiğitt e düşük puanları basacaklar yiğit kendini çok belli etti görevi eline yüzüne bulaştırdı.bu nedenle kalemini kırdık @cookies @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @MayısKralı
sen ne zaman düşünüyorsun yönetici kadrosunu bakalımhalkımızda benim gibi senden nefret ediyor yağmur gibi kötü puanlarla birlikte beddualar ediyor değerli halkımız, inşallah duaları tutar )
Daha önce 2 değerlendirmeden alnımın akıyla birinci çıktım, inşallah üçüncüsü de olur da çatlarsınhalkımızda benim gibi senden nefret ediyor yağmur gibi kötü puanlarla birlikte beddualar ediyor değerli halkımız, inşallah duaları tutar )
Valla yöneticiliği bırakmaya hiç niyetim yok, inadına o makamda bulunacağım. Senin de dediğin gibi istediklerini kırsınlar, bu koltuğu ben matkapla oturtturdum.halkımızda benim gibi senden nefret ediyor yağmur gibi kötü puanlarla birlikte beddualar ediyor değerli halkımız, inşallah duaları tutar )
@Yiğitt in değil kalemini bamyasını kırsalar yinede yöneticilikten vazgeçmez alıştı koltuğa artık bizim siyasetçilerimizde var koltuğa alışan yapışıyor oysa her ay bir üye admin bir üye süper mod bir üye md falan olsada herkes şapsa yetkilerini ortaya ne güzel olurdu kimsenin içinde ukte kalmazdı
bak şimdi admin olmadan ölürsem gözüm arkamda kalacak ! pardon arkada kalacak
Sen benim kankamin kalemini kirmayi nasil düsünebilirsin melun haddini biloylarımızı kullanmadan önce facebooktan eski üye kullarımıza haber saldık gelip @Yiğitt e düşük puanları basacaklar yiğit kendini çok belli etti görevi eline yüzüne bulaştırdı.bu nedenle kalemini kırdık @cookies @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @MayısKralı
beni kaale almıyor ozan forumun ciddiyetini bozarsın diyor oysa denemek lazım belkide bozmam bellimi olur bu işler? art niyetten bunlar hep şöyle bir ay admin olayım deneme olsun dedim kabul etmedi ?sen ne zaman düşünüyorsun yönetici kadrosunu bakalım
Helal olsun yürü bee!Sen benim kankamin kalemini kirmayi nasil düsünebilirsin melun haddini bil
hani kankan bendim beni aldatıyor musun .ssSen benim kankamin kalemini kirmayi nasil düsünebilirsin melun haddini bil
@OzaN sana başka rütbe düşünebilir aslında forumun komedyeni mesala bence sen komedyen rütbesini hak ediyorsunbeni kaale almıyor ozan forumun ciddiyetini bozarsın diyor oysa denemek lazım belkide bozmam bellimi olur bu işler? art niyetten bunlar hep şöyle bir ay admin olayım deneme olsun dedim kabul etmedi ?
@Bully ve @ozgur2113 den şüphelenmiyor değilim.Beni listeden çıkararak yönetimdeki paralel yapılanma temizlenmiş sanılıyorsa yanılıyorsunuz o listede hala FAVCÖ'cular var.