Bir geldin pir geldin yine la. Gel el birliğiyle biz yönetelim burayı.halkımızda benim gibi senden nefret ediyor yağmur gibi kötü puanlarla birlikte beddualar ediyor değerli halkımız, inşallah duaları tutar )
@Yiğitt in değil kalemini bamyasını kırsalar yinede yöneticilikten vazgeçmez alıştı koltuğa artık bizim siyasetçilerimizde var koltuğa alışan yapışıyor oysa her ay bir üye admin bir üye süper mod bir üye md falan olsada herkes şapsa yetkilerini ortaya ne güzel olurdu kimsenin içinde ukte kalmazdı
bak şimdi admin olmadan ölürsem gözüm arkamda kalacak ! pardon arkada kalacak
zaten hissetmiştim o yasaĞI KOYUNCA SENBeni listeden çıkararak yönetimdeki paralel yapılanma temizlenmiş sanılıyorsa yanılıyorsunuz o listede hala FAVCÖ'cular var.
Başvuru yapsana. Bayansın sonuçta öncelik sende olur.kısmet cnm
Çiğdem de yönetime gelirse tüm tayfayı yönetime toplamış oluruz, orası ciddi bir ortam. Çiğdem gelirse tüm ciddiyet bozulur, Allah korusun @Harunnn60kısmet cnm
sen gittiğin an bozuldu o ciddiyet zatenÇiğdem de yönetime gelirse tüm tayfayı yönetime toplamış oluruz, orası ciddi bir ortam. Çiğdem gelirse tüm ciddiyet bozulur, Allah korusun @Harunnn60
Yönetimde Altın günü düzenlenir artık.Çiğdem de yönetime gelirse tüm tayfayı yönetime toplamış oluruz, orası ciddi bir ortam. Çiğdem gelirse tüm ciddiyet bozulur, Allah korusun @Harunnn60
Çamur at izi kalsın@Bully ve @ozgur2113 den şüphelenmiyor değilim.
Sana iyi puanlar verdim az önceHelal olsun yürü bee!
Arkama seni aldım yeter bu bana.
Sende kankamsin ama Yigit e bulasirsan kanka falan demem alirim ayagimin altinahani kankan bendim beni aldatıyor musun .ss
İKİ YIL CEZAMI OLUR dİZİMEDYA zATEN DELİRMİŞ DURUMDAYDI Geldiğinde ailesinden dolayıÇiğdem de yönetime gelirse tüm tayfayı yönetime toplamış oluruz, orası ciddi bir ortam. Çiğdem gelirse tüm ciddiyet bozulur, Allah korusun @Harunnn60
O konuda ne şüphe.Sana iyi puanlar verdim az önce
Sende kankamsin ama Yigit e bulasirsan kanka falan demem alirim ayagimin altina
Sesli güldüm buna, güzeldi bu.Yönetimde Altın günü düzenlenir artık.
Yönetimde çok ciddiyim, herkes yabancı kimseyi tanımıyorum. (Hepsi kankisiydi aslında .ss )sen gittiğin an bozuldu o ciddiyet zaten
Eee ne sandin arkadasliklar böyle günlerde belli oluyorO konuda ne şüphe.
Ne kadar da arkadaşını koruyan bir dost.
Sesli güldüm buna, güzeldi bu.
Yönetimde çok ciddiyim, herkes yabancı kimseyi tanımıyorum. (Hepsi kankisiydi aslında .ss )
önce forum yönetimine paralel giriş yapmamız lazım sonra ufaktan ufaktan ele geçiririz yönetimiBir geldin pir geldin yine la. Gel el birliğiyle biz yönetelim burayı.
aman senide banlamasınlar bu söz iki yıl banlatıyor birisi laikliği savundu diye iki yıl banlandıönce forum yönetimine paralel giriş yapmamız lazım sonra ufaktan ufaktan ele geçiririz yönetimi
Tamam o zaman önce yavaştan söz sahibi olalım sonrası kolay. Etrafımıza toplarız herkesi müthiş ikna kabiliyetimizle.önce forum yönetimine paralel giriş yapmamız lazım sonra ufaktan ufaktan ele geçiririz yönetimi
Tamam o zaman önce yavaştan söz sahibi olalım sonrası kolay. Etrafımıza toplarız herkesi müthiş ikna kabiliyetimizle.
Ne yapalım gizli saklı tozlu odalarda mı konuşalım. Bizde her şey açık ve net.Ulu orta konuşmayın la böyle şeyleri Ozan darbe teşebbüsünden sınırsız banı atar size sonra
kurtlar vadisi sihirli annemden sonra sen gerçek dizi adları dizi olamaz demiştin ardından dizi düştü adı yani güçler ve süper güçler olmuştu ardından dizi düşüşe uğradı çatışmayla final yaptım o dizi gerçeği anlatıyordu derin mafya yerine işe polis karışacak ve perilerde o derinliği iyi niyete kullandıracakHangi yasak?