6 - 12 Şubat 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normaldir canım sonucta nickim farklı ve profildede belirtmemişim. Daha önce öyle sanan çok kişi vardı

bu hafta henuz 100 msj yazmadim. artik normale döndüm
daha haftanın bitimine çok var son iki gün toparlarsın durumu
zaten millet yerinde sayıyor geçmen kolay olur

Hiç olmaz da demiyor sen de az fena değilsin
şuan birşeyler atıştırıyorum nerdeyse boğazımda kalacaktı

sana kıyamadım ondan kestirip atamadım
aslında yıldızlarda olmaz dediydimde sen oralı olmadın oyüzden burda kısmet dedim

daha haftanın bitimine çok var son iki gün toparlarsın durumu
zaten millet yerinde sayıyor geçmen kolay olur
2 gun yoktum farketmedin galiba oyüzden mesaj sayısı az. haftayı 300 civari ile kapatarım

aslında yıldızlarda olmaz dediydimde sen oralı olmadın oyüzden burda kısmet dedim
Hadi hadi bulmuşsun benim gibi cillop oğlanı kaçırmak istemiyon açık kapı bırakıyon kısmet diyerek ah bu kadınlar denklem gibisiniz

senin altın kalbine kurban olsunlar be kıyamazsın tabii

hadi ben çıkıyorum size iyi sohbetler

bir daha tekrarlanmayacak. geçen hafta fazla boş vaktim vardı ve @denizz19 ile çok takılınca böyle oldu
bu mesajdan çıkarılacak kıssadan hisse sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile takılanın hayatı böyle kararıp mahvoluyor şu an daktilo minnie miz @dosimosi çok pişmanmış bu durumundan ( ben sözünü aldım gerçi bir daha sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile ASLA görüşmicek hatta adını dahi ağzına almayacakmış ! ) işte bu nedenle arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz kötü arkadaş-lar edinmemeliyiz..

Gözlüğün güzelmiş Gaycım nereden aldın