Aşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim
@dosimosi duyuyormsun canım neler diyo deniz vadikızında nerde o şans zaten
anca kötü düşünürler hakkında
Aşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim
Adam asmis kendini ya@Bully hangi arada derede bukadar mesaj yazıyon? şimdi ben haftalik 300 küsür mesajınınımı okuyorum? daha az gibi geldi bana
aşarız belkide ben niye yola gelecem ? o kısma açıklık getirAşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim
KALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDA korkma TİTRE @denizz19Bu gay1 den tirsiyorum kalp atip duruyo
KALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDA korkma TİTRE @denizz19
Yani sonunda bana varacaksın nazlanırsın 2 gün sonra hop evlenmişizaşarız belkide ben niye yola gelecem ? o kısma açıklık getir
60 | @legolas9900 | 3 |
Biliyorum deli takiliyorum oyleKALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDA korkma TİTRE @denizz19
Eskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.
ben bekliyordum zaten. heryerde 1000 var diyordum çünkü gece gündüz forumdaydım
yanliz bu hafta 3 gün bitti daha 100 yazmadim ama geçen hafta günlük en az 100 dü
ben haftalarca az mesaj yazacağım için bu bana 1 ay yeter
@mrt-06 sen bana meydan okudun görürsün dedinde @denizz19 i bile geçemedin
Denizim Yildizlarda kol kola girdikten sonra burdada ilk ikideyiz
haftaya sana bırakıyorum bayrağı.
benden bukadar
o aşk ne yada kim acaba
azim,irade,kararlilik hooop bak nasil burdayim?yerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3
diger arkadaslara sasiyorum 1 haftaya hangi konuya nasil okadar mesaj sigdiriyorlar tebrikler
niye ? yoksa GAY tipi mi yokprofil resmindeki senmisin ya
aman kalsın 1000 yazdım çok geldi.Eskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.
Daktilo gibi mubarekEskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.
Laf mı vuruyon bakim sen banayerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3
diger arkadaslara sasiyorum 1 haftaya hangi konuya nasil okadar mesaj sigdiriyorlar tebrikler
2 yarışma ve Survivor konuları sayesinde ayakta duruyoruz işte@Bully hangi arada derede bukadar mesaj yazıyon? şimdi ben haftalik 300 küsür mesajınınımı okuyorum? daha az gibi geldi bana
hahahahhaYani sonunda bana varacaksın nazlanırsın 2 gün sonra hop evlenmişiz
Vadi kizi gordu parlak cocugu ama nafileevet ondan sordumm
vpn kullanıp dns değiştirip IP lerini günceliiyorlar değilmi dosi mi mosi mi neydi minnie @dosimosiyerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3