Aşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim![]()
@dosimosi duyuyormsun canım neler diyo deniz
anca kötü düşünürler hakkında
Aşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim![]()
Adam asmis kendini ya@Bully hangi arada derede bukadar mesaj yazıyon? şimdi ben haftalik 300 küsür mesajınınımı okuyorum?daha az gibi geldi bana
![]()
aşarız belkide ben niye yola gelecem ? o kısma açıklık getirAşarız gülüm evelallah
Yola gelecek dosim![]()
KALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDABu gay1 den tirsiyorum kalp atip duruyo![]()
KALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDA![]()
korkma TİTRE
![]()
![]()
@denizz19
Yani sonunda bana varacaksın nazlanırsın 2 gün sonra hop evlenmişizaşarız belkide ben niye yola gelecem ? o kısma açıklık getir![]()
60 | @legolas9900 | 3 |
Biliyorum deli takiliyorum oyleKALP : HOŞLANMAK anlamına gelmiyor ne yazık ki forumumuzda HARİKA , ÇOK BEĞENDİM anlamlarına geliyor 😉 KORKMA BENDEN SAL KENDİNİ BEBEĞİM DEDİĞİM ANDA![]()
korkma TİTRE
![]()
![]()
@denizz19
Eskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.
ben bekliyordum zaten. heryerde 1000 var diyordum çünkü gece gündüz forumdaydım
yanliz bu hafta 3 gün bitti daha 100 yazmadim ama geçen hafta günlük en az 100 dü
ben haftalarca az mesaj yazacağım için bu bana 1 ay yeter
@mrt-06 sen bana meydan okudun görürsün dedinde @denizz19 i bile geçemedin
Denizim Yildizlarda kol kola girdikten sonra burdada ilk ikideyiz
haftaya sana bırakıyorum bayrağı.
benden bukadar
o aşk ne yada kim acaba![]()
azim,irade,kararlilik hooop bak nasil burdayim?yerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3
diger arkadaslara sasiyorum 1 haftaya hangi konuya nasil okadar mesaj sigdiriyorlar tebrikler![]()
niye ? yoksa GAY tipi mi yokprofil resmindeki senmisin ya![]()
aman kalsın 1000 yazdım çok geldi.Eskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.![]()
Daktilo gibi mubarekEskiden 2000 yazardım haftada sen de 2000 geç bakalım yaşlanmışız demekki.![]()
Laf mı vuruyon bakim sen banayerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3
diger arkadaslara sasiyorum 1 haftaya hangi konuya nasil okadar mesaj sigdiriyorlar tebrikler![]()
2 yarışma ve Survivor konuları sayesinde ayakta duruyoruz işte@Bully hangi arada derede bukadar mesaj yazıyon? şimdi ben haftalik 300 küsür mesajınınımı okuyorum?daha az gibi geldi bana
![]()
hahahahhaYani sonunda bana varacaksın nazlanırsın 2 gün sonra hop evlenmişiz![]()
Vadi kizi gordu parlak cocugu ama nafileevet ondan sordumm
vpn kullanıp dns değiştirip IP lerini günceliiyorlaryerimiz cok iyi
60 @legolas9900 3