6 - 12 Şubat 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seni erkek sanıyormuş canım :D
normaldir canım sonucta nickim farklı ve profildede belirtmemişim. Daha önce öyle sanan çok kişi vardı

@dosimosi tebrikler uzun aradan sonra 1000 sayısını aşan bir forumcan olarak tarihe adını yazdırmışsın :)

ben standardımı korumuşum herzamanki gibi 300 civarı mesaj yeterli bana :)
bu hafta henuz 100 msj yazmadim. artik normale döndüm :D

normaldir canım sonucta nickim farklı ve profildede belirtmemişim. Daha önce öyle sanan çok kişi vardı

bu hafta henuz 100 msj yazmadim. artik normale döndüm :D
daha haftanın bitimine çok var son iki gün toparlarsın durumu:) zaten millet yerinde sayıyor geçmen kolay olur :)

Hiç olmaz da demiyor sen de az fena değilsin :A
şuan birşeyler atıştırıyorum nerdeyse boğazımda kalacaktı :A
sana kıyamadım ondan kestirip atamadım :D aslında yıldızlarda olmaz dediydimde sen oralı olmadın oyüzden burda kısmet dedim :F

sana kıyamadım ondan kestirip atamadım :D aslında yıldızlarda olmaz dediydimde sen oralı olmadın oyüzden burda kısmet dedim :F
Hadi hadi bulmuşsun benim gibi cillop oğlanı kaçırmak istemiyon açık kapı bırakıyon kısmet diyerek ah bu kadınlar denklem gibisiniz :A

senin altın kalbine kurban olsunlar be kıyamazsın tabii :love1:
hadi ben çıkıyorum size iyi sohbetler:D

bir daha tekrarlanmayacak. geçen hafta fazla boş vaktim vardı ve @denizz19 ile çok takılınca böyle oldu :D
bu mesajdan çıkarılacak kıssadan hisse sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile takılanın hayatı böyle kararıp mahvoluyor şu an daktilo minnie miz @dosimosi çok pişmanmış bu durumundan ( ben sözünü aldım gerçi bir daha sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile ASLA görüşmicek hatta adını dahi ağzına almayacakmış ! ) işte bu nedenle arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz kötü arkadaş-lar edinmemeliyiz..

bu mesajdan çıkarılacak kıssadan hisse sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile takılanın hayatı böyle kararıp mahvoluyor şu an daktilo minnie miz @dosimosi çok pişmanmış bu durumundan ( ben sözünü aldım gerçi bir daha sadece benim kalbimdeki @denizz19 ile ASLA görüşmicek hatta adını dahi ağzına almayacakmış ! ) işte bu nedenle arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz kötü arkadaş-lar edinmemeliyiz..
Gözlüğün güzelmiş Gaycım nereden aldın :A