- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Aynen çaktırma abla ona yavaş yazıyorum meraktan çatlasın diyeay niye @Bully benim bildiğim hızlı yazar kaan
Aynen çaktırma abla ona yavaş yazıyorum meraktan çatlasın diyeay niye @Bully benim bildiğim hızlı yazar kaan
bomba gibisin maşallah ne yaşlanması ablam
Hayirdir sen niye cemkirdin erkek zannediyo olamazmiyim?ne adamı bee bayan karşısındaki ona göre yorum yaz😡
Saçlarıma aklar düştü be abla. ssbomba gibisin maşallah ne yaşlanması ablam
Hayirdir sen niye cemkirdin erkek zannediyo olamazmiyim?
vurmuyor abisi sadece dokunduruyor eli kalkmaz onun büyüklerine çok ayıp yanlış anlamış olmasın benim kalbimdeki @denizz19Laf mı vuruyon bakim sen bana
Saçlarıma aklar düştü be abla. ss
Demek bana hızlı yazmak istemiyor yada biz çok yazışıyoruzay niye @Bully benim bildiğim hızlı yazar kaan
Demek bana hızlı yazmak istemiyor yada biz çok yazışıyoruz
Denizin basi bagli gel buraya bakim senvurmuyor abisi sadece dokunduruyor eli kalkmaz onun büyüklerine çok ayıp yanlış anlamış olmasın benim kalbimdeki @denizz19
AYIP denilen birşey de kalmamış artık bu devirde yazık çok fazla
senin bana yaptığın atar hayatıma can katar yani gıcıkliklarınıda seviyorum ben çatladığımda yokAynen çaktırma abla ona yavaş yazıyorum meraktan çatlasın diye
Hafızamızın da MAAŞALLAHI var hanihahahahha
sen bana bir ara bir laf demiştin hatırlatmıyayım şimdi
kısmet be gülüm
sanki daha önce demiştim ama yine diyeyim. ismim ZeynepNiye dalga geciyon adamla ne ayip
Fazla zorlama ..... da cikabilir.Az yazmışım, şu başımdaki işler bitsin 1000+ mesajı zorlayacağım
sanki daha önce demiştim ama yine diyeyim. ismim Zeynep