6 - 12 Şubat 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi hadi bulmuşsun benim gibi cillop oğlanı kaçırmak istemiyon açık kapı bırakıyon kısmet diyerek ah bu kadınlar denklem gibisiniz :A
demi huyu huyuma suyu suyuma mesleği mesleğime uygun biri ama her güzel seylerin aması var :D imkansızlıklarda çok be gülüm :A

hahah son 2 haftadır ayrılmaz dörtlü olarak @Bully @xemrexxx @destere ve ben dördümüzde hep alt alta sıralanıyorduk hatta bu hafta yine emre bully destere alt ata sıralanmıs ama ben ne ara yazıyorsam artık foruma giremiyorum 600 mesajla patlama yapıp 4.sıraya uçmusum kaan emre destere yetim kalmıslar :F benim yerime @sokak sanati ni yollamısım bu hafta onların yanına hemen altlarına yerleşmiş :F

Sayilarla oynuyorsun arada dimi :D :D tabi artik Ozan´da yok :D :D
vay vayy vayyy demek öyle ha @Bully ! hadi beni geçtim de bunu sen koskoca forum a nasıl yapabilirsin ? hiç mi utanmadın sıkılmadın darlanmadın fenalıklar geçirip düşüpte bayılmadın ?? ama yok baksana yüzün bile kızarmamış ! senden hiç beklemezdim böyle birşeyi :( @OzaN a Kurtlar Vadisi PUSU mu kurdunuz yoksa? Kendi kurduğu forumuna haftada 1 defa giriyor o da girebilirse :) ( yani işlerinden dolayı :D ) biz çıkmıyor çıkmak bilmiyoruz oysa.. çok mu yüzsüzüz ne ?? utanmada yok zaten kendi forumumuz gibi kullanıyoruz sanki babamızın forumuymuş gibi.. Hile olan yerde huzur olmaz !! o zaman haydi @adventurous bizde hile yapıyoruz artık touch vpn kullanıcaz dns mizi değiştirip IP mizi güncellicez sen 14.999 bin yap ben de 15.000 bin ok görsünler bakalım hileyi hurdayı en çok mesaj yazanları 😉 ayy çok akıllıyım ben çok gurur duyuyorum şu an da ben kendim ile birlikte 😉

siz öylemi yapıyorsunuz? :A
bunlar listeye girenler ben konu dışindada cok yazdim ve @denizz19 ile geçen hafta hergun sabahlarımız messengerde yazışmakla geçti.
denizim biz biraz düşünelim ya. iki bol çene anlasması zor olur :A
eveeetttt nooldu cicim kıskandın mı yoksa 😉 @dosimosi daktilo Domino's :D

2 gun yoktum farketmedin galiba oyüzden mesaj sayısı az. haftayı 300 civari ile kapatarım
bende günde yarım saat girdiğim için kim var kim yok pek farketmedim ama iki gündür kulağımı çınlatmadığına göre kesin yoktun forumda ona eminim :)
bu arada bodrum masalının yeni bölümü hala izlememişsin:) ben hemen o sayfaya gidip size spoiler dolu haberler sunayım :)

Muhtemelen haftaya ilk 20'ye gerilerim. Kısmet artık.:)

@dosimosi sayende 1000+ rakamları tekrar gördük. Tebrikler..
teşekkürler.
haftaya bende gerilerim baya :D

bende günde yarım saat girdiğim için kim var kim yok pek farketmedim ama iki gündür kulağımı çınlatmadığına göre kesin yoktun forumda ona eminim :)
bu arada bodrum masalının yeni bölümü hala izlememişsin:) ben hemen o sayfaya gidip size spoiler dolu haberler sunayım :)
senin kullağını çınlatmayalı uzun zaman oldu. Savrulduk artık ikimizde farklı yerlere:)