Vadi kizi gordu parlak cocugu ama nafile
saçmalama istersen doğru konuş benimle
Vadi kizi gordu parlak cocugu ama nafile
bir daha tekrarlanmayacak. geçen hafta fazla boş vaktim vardı ve @denizz19 ile çok takılınca böyle oldu
Aynen Takıl bana hayatını.............Biliyorum deli takiliyorum oyle
bir daha tekrarlanmayacak. geçen hafta fazla boş vaktim vardı ve @denizz19 ile çok takılınca böyle oldu
Spoiler verme amaaavpn kullanıp dns değiştirip IP lerini günceliiyorlar değilmi dosi mi mosi mi neydi minnie @dosimosi
Laf mı vuruyon bakim sen bana
Xliemreyi de geç ondan sonra zirvede bırakırsın.bir daha tekrarlanmayacak. geçen hafta fazla boş vaktim vardı ve @denizz19 ile çok takılınca böyle oldu
2 yarışma ve Survivor konuları sayesinde ayakta duruyoruz işte
Niçin Böylesin ??azim,irade,kararlilik hooop bak nasil burdayim?
tamamda niye ordasin!
Yani sonunda bana varacaksın nazlanırsın 2 gün sonra hop evlenmişiz
Nasilim?Niçin Böylesin ??
vpn kullanıp dns değiştirip IP lerini günceliiyorlar değilmi dosi mi mosi mi neydi minnie @dosimosi
siz öylemi yapıyorsunuz?Spoiler verme amaaa
Kuru iftira Benim ölü halim bile 300 mesaj eder zatenSayilarla oynuyorsun arada dimi tabi artik Ozan´da yok
yok bukadarı yeterli haftaya artık çok yoğun bir iş dönemine geçiyorum. bazi günler gece gelecem evime oyüzden hissedilir derecede azalacak aktifliğimXliemreyi de geç ondan sonra zirvede bırakırsın.
Kuru iftira Benim ölü halim bile 300 mesaj eder zaten
Zaten de daha fazlası çıkmaz artık yaşlandık, buna da şükür
ay @Bully uzun mesajlari 1 saate yazıyor. Nasil senelerce burdaymis anlamadimbomba gibisin maşallah ne yaşlanması ablam
Niye dalga geciyon adamla ne ayip
ooooo NE YAKIŞIKLI NE TATLI NE SEMPATİK GAY ler var bir bilsen @vadikızı afedersin ama görsen bilsen yani dibin düşer o derece ben bile kendimi zor tutuyorum ah neler çekiyorum ben ahhhh ahh @Ahmad olsa da anlatsam ona bi içlerimi döküversem şuraya iki dk da ayy ne de iyi olurdu valla.. ama şimdi onun dersleri sınavları falan neyin vardır neyse çocuk güzel güzel derslerini çalışssın..evet ondan sordumm