Yok.Yeni dizi yazıyor mu?
Dizi zaten Akasya Durağı gibi Emre.halkın dizisi işte as-cennet mahallesi gibi olacak inşallah bu dizi de (akasya durağı olmasın da)
Yok.Yeni dizi yazıyor mu?
Dizi zaten Akasya Durağı gibi Emre.halkın dizisi işte as-cennet mahallesi gibi olacak inşallah bu dizi de (akasya durağı olmasın da)
daha senaryo 6454545.kez tekrar etmedi lo hem yapmacık değil o kadarYok.
Dizi zaten Akasya Durağı gibi Emre.
fatih portakal @fatihportakal
Millet sağolun#fox ana haberi yeni saatinde yalnız bırakmadınız.Dün haberler arasında en çok izlenen olmak keyifli bir şey.Tarihi not ettim
fatih portakal @fatihportakal
Tarihi not ettim çünkü her şeyin ilki güzel. İlk kez aynı saatte birincilik olduğu için. Çalışınca oluyormuş))
Ne alaka. Meryem gittikten sonra bile o kadar düşmediyse,Mustafa gidince yine düşmez.Zeytin dalında güzell dün dediğim gibi Total dizisi olmuş totalde beklediğim gibi alırken abde biraz düşük gelmiş... olsunn diyelim haftaya toparlar belki pek bakamadım diziye
Muhteşem Yüzyıl inadına yaşıyor mübarek ab de 10 almış tebrikler dizime fakat şuda bir gerçekki mustafa çıkınca ve kalteli bir iş gelince 5 lere kadar düşecek totalde abde ise 6 lara kadar
Merhamet abde gene aynı gitmiş ne çıkıyor ne iniyor böyle bir dizi
Sevdaluk showun fiyasko dizilerinden biri artık yükselemez...
UEK ortalama gitmiş gene...
Beni affet o ne öyle dizi öyle mübarek haftalık dizileri geçiyor
Çocuklar duymasın ab de iyi gitmiş tebrikler
Şive vasat. Ayrıca müzikler Akasya Durağı'nın. .ss ..daha senaryo 6454545.kez tekrar etmedi lo hem yapmacık değil o kadar
müzikler gurbet kadını-my-yabancı damat-akasya şeysi karışıktıŞive vasat. Ayrıca müzikler Akasya Durağı'nın. .ss ..
hep reklamlar reklam olmasa 3reytinglik diziler 10alacaktıShow'un dünkü saçma reklam düzeninden sonra normal bu sonuçlar...
Bahane olarak söylemiyorum dünkü bölüm gayet hoş bir bölümdü ama haftaya da o fragmandan sonra bir şey yapamazsa ben de umudumu kesmeye başlayacağım. Yeni senaristlere umut bağladım sadece gerisini bilemem.müzikler gurbet kadını-my-yabancı damat-akasya şeysi karışıktı
şive o ka da önemli değil seyircinin yüzde90-95 dikkat etmez sevdalukta 6 ay hazırlık süreci oldu da noldu şiveyi eleştiren yine eleştiriyi
hep reklamlar reklam olmasa 3reytinglik diziler 10alacaktı
Haftaya olan bölüm yeni senaristler tarafından yazılıyor ve fragmanda bir o kadar iddialıydı. Haftaya da doğru reklam stratejisi uygulamayıp o güzel bölümü mahvederse Show mahveder ama haftaya son şans.
Insallah.Bahane olarak söylemiyorum dünkü bölüm gayet hoş bir bölümdü ama haftaya da o fragmandan sonra bir şey yapamazsa ben de umudumu kesmeye başlayacağım. Yeni senaristlere umut bağladım sadece gerisini bilemem.
Haftaya olan bölüm yeni senaristler tarafından yazılıyor ve fragmanda bir o kadar iddialıydı. Haftaya da doğru reklam stratejisi uygulamayıp o güzel bölümü mahvederse Show mahveder ama haftaya son şans.
Özcan Deniz'in PT 2 dizisi değil miydi o? 😛
yok artık sizin darbeci mustinin dizisiÖzcan Deniz'in PT 2 dizisi değil miydi o? 😛
Bu dizide biterse var ya.Demet Akbag ve Cengiz Bozkurt Beyaz'a gitti diye bu sonuclar boyle kesin.
Tamam yahu. Devreler yandı bende.yok artık sizin darbeci mustinin dizisi
.ss o dğeil de yalan dünya mnsde kaç aliyi acaba mnsciler @destere ve @Yakamoz-Asi cevaplasınTamam yahu. Devreler yandı bende.
.ss o dğeil de yalan dünya mnsde kaç aliyi acaba mnsciler @destere ve @Yakamoz-Asi cevaplasın
Ekli dosyayı görüntüle 31648
zerrin im mükemmeldir taam mı ondaki sex arzusu ve fantezi yapma isteğ idiğer dizilerdeki karakterlerde de olaydı ekran şenlenirdi
Bende 1 reyting bile alamaz böyle olursa