5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarşamba'nın neden boş bir gün olduğu ile ilgili ısrarım temellendi. Gündüz kuşağı'nın assolisti Beni Affet Total'de 2.oldu :) Gelecek ay bugünlerde reytinglerde çok şey değişebilir :)
Çizik Zeytin başlangıç için orta şekerli gitmiş, dizinin tekrarını izledim ama fazla beğenmedim. 2-3 haftaya kadar düşecektir.
Fatih Portakal ile ilgili teorim gerçek oldu. En çok izlenen ana haber olarak tebrik ediyorum :) Yakında diğer kanallar da ana haber saatini kısatacaktır bence :)
Kızılelma orta şekerli, hala istenilen düzeyde değil. Ne yapacaksa 2-3 haftaya kadar yapmalı :)

Zeytin dalında güzell dün dediğim gibi Total dizisi olmuş totalde beklediğim gibi alırken abde biraz düşük gelmiş... olsunn diyelim haftaya toparlar belki pek bakamadım diziye
Muhteşem Yüzyıl inadına yaşıyor mübarek ab de 10 almış tebrikler dizime fakat şuda bir gerçekki mustafa çıkınca ve kalteli bir iş gelince 5 lere kadar düşecek totalde abde ise 6 lara kadar :(
Merhamet abde gene aynı gitmiş ne çıkıyor ne iniyor böyle bir dizi
Sevdaluk showun fiyasko dizilerinden biri artık yükselemez...
UEK ortalama gitmiş gene...
Beni affet o ne öyle dizi öyle mübarek haftalık dizileri geçiyor
Çocuklar duymasın ab de iyi gitmiş tebrikler
Ne alaka. Meryem gittikten sonra bile o kadar düşmediyse,Mustafa gidince yine düşmez.

Şive vasat. Ayrıca müzikler Akasya Durağı'nın. .ss ..
müzikler gurbet kadını-my-yabancı damat-akasya şeysi karışıktı :F

şive o ka da önemli değil seyircinin yüzde90-95 dikkat etmez :F sevdalukta 6 ay hazırlık süreci oldu da noldu şiveyi eleştiren yine eleştiriyi:F

Show'un dünkü saçma reklam düzeninden sonra normal bu sonuçlar...
hep reklamlar reklam olmasa 3reytinglik diziler 10alacaktı :F

müzikler gurbet kadını-my-yabancı damat-akasya şeysi karışıktı :F

şive o ka da önemli değil seyircinin yüzde90-95 dikkat etmez :F sevdalukta 6 ay hazırlık süreci oldu da noldu şiveyi eleştiren yine eleştiriyi:F

hep reklamlar reklam olmasa 3reytinglik diziler 10alacaktı :F
Bahane olarak söylemiyorum dünkü bölüm gayet hoş bir bölümdü ama haftaya da o fragmandan sonra bir şey yapamazsa ben de umudumu kesmeye başlayacağım. Yeni senaristlere umut bağladım sadece gerisini bilemem.

Sevdaluk tutmadi.Yakinda biter. @denizz19 yine my magduru dizi 2 zor almis nerdeyse Pis yedilime yazik oldu... :( @mrt-06
Haftaya olan bölüm yeni senaristler tarafından yazılıyor ve fragmanda bir o kadar iddialıydı. Haftaya da doğru reklam stratejisi uygulamayıp o güzel bölümü mahvederse Show mahveder ama haftaya son şans.

Son düzenleme:
Bahane olarak söylemiyorum dünkü bölüm gayet hoş bir bölümdü ama haftaya da o fragmandan sonra bir şey yapamazsa ben de umudumu kesmeye başlayacağım. Yeni senaristlere umut bağladım sadece gerisini bilemem.

Haftaya olan bölüm yeni senaristler tarafından yazılıyor ve fragmanda bir o kadar iddialıydı. Haftaya da doğru reklam stratejisi uygulamayıp o güzel bölümü mahvederse Show mahveder ama haftaya son şans.
Insallah.

Demet Akbag ve Cengiz Bozkurt Beyaz'a gitti diye bu sonuclar boyle kesin. :T

Tamam yahu. Devreler yandı bende. :X
.ss o dğeil de yalan dünya mnsde kaç aliyi acaba mnsciler @destere ve @Yakamoz-Asi cevaplasın:A
fvfdvg.png