5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

My totalde idare etmiş, ab'de iyi gitmiş. Haftaya ciddi bir yükseliş olur. Sonra düşüş kaçınılmaz.. :)

Zeytin Tepesi orta karar başlamış. Haftaya ne yapacağı dizinin kaderini belirleyecek. :)

Günün diğer dizileri de 3-5 bir şeyler almışlar işte. Çarşamba'ya iddialı bir dizi gelmeli yoksa Beni Affet hep ikinci olur.. :)

My totalde idare etmiş, ab'de iyi gitmiş. Haftaya ciddi bir yükseliş olur. Sonra düşüş kaçınılmaz.. :)

Zeytin Tepesi orta karar başlamış. Haftaya ne yapacağı dizinin kaderini belirleyecek. :)

Günün diğer dizileri de 3-5 bir şeyler almışlar işte. Çarşamba'ya iddialı bir dizi gelmeli yoksa Beni Affet hep ikinci olur.. :)
Haftaya zeytini izleyecen mi )

kendisi bir total insan olduğundandır o :A aynı zamanda karadayıcı olduğu için normal karşılıyorum dediğini bulişin :A
Güneşi Beklerken kalite abidesi bir dizi doğru düzgün izlemeden yorum yapmayalım. :) Ayrıca yayınlandığı 31 bölüm boyunca 1 kere bile total olmadı. :) Kalitesini buradan anla. :):)

Karadayı konusuna gelince.. Yine yorum yapmak için yorum yapmışsın. Son 2-3 haftaya kadar en çok eleştirdiğim diziydi. Ama fanları Musti'min tarafına geçince şimdilik diziyle uğraşmayı bıraktım.. :)

Güneşi Beklerken kalite abidesi bir dizi doğru düzgün izlemeden yorum yapmayalım. :) Ayrıca yayınlandığı 31 bölüm boyunca 1 kere bile total olmadı. :) Kalitesini buradan anla. :):)

Karadayı konusuna gelince.. Yine yorum yapmak için yorum yapmışsın. Son 2-3 haftaya kadar en çok eleştirdiğim diziydi. Ama fanları Musti'min tarafına geçince şimdilik diziyle uğraşmayı bıraktım.. :)
gb nin ya da medcezirin ab olması tns sisteminin ayıbı :F ab gurbu eğitimli kesim değil miydi 0-16 yaş arası ne eğeitimi almış oalbilir :F

Muhteşem Yüzyıl A\B`de 10 alarak süper gitmiş
Büyük Risk A\B`de çok iyi gitmiş
Sevdaluk A\B`de 2 almış :T: Dizi için gün değişimi olmalı yoksa daha da düşer :(
Merhamet aynı gitmiş.A\B`si artış yaşasa iyi olurdu

Zeytini 4 gözle bekleyen millet reytingler vasat gelince izlemem dizi kötü ayaklarına başlamışlar. :A

Ne alaka. Meryem gittikten sonra bile o kadar düşmediyse,Mustafa gidince yine düşmez.

Meryem gitti diye düşmedimi geçen sezon la bu sezon uçurum var arada :) + ben mustafa gidince demedim karşısına güzel bir rakip gelirse dizi çöker mustafa da çıkıyor nede olsa dedim :D

Meryem gitti diye düşmedimi geçen sezon la bu sezon uçurum var arada :) + ben mustafa gidince demedim karşısına güzel bir rakip gelirse dizi çöker mustafa da çıkıyor nede olsa dedim :D
:D Son bölümlere bakarsan meryemli ondan önceki bölümlerdede fark var. Mustafa çıkınca reyting değişmez bence.

zeytin tarlasının AB si çok berbat durumda izleyemedim ama izleyenlerde pek yok gibi.. zaten @Bully önceden sezmişti sonucu erken pes etti ..

muhteşem hala açık ara önde @xemrexxx ye gün doğdu :)