Diger taraflarda vasat
ya adada bir bunu bulsan ? )
Diger taraflarda vasat
ya adada bir bunu bulsan ? )
zerrin in fantezi dünyası yeterherşeyi aldı mns de ibre tavanları dövüyor
sen yüzünemi baktın yoksa ??? )
izlemedimki zaten bilsemde izlemezdim ben dizi veya film bir kere izlerim tekrar asla izleyemiyorum
Buldugunla yetineceksin o vakit
bende o mantıkla gittim zor bir zamandan geçiyoruz kör tuttuğunu misali? bulduğunu değerlendireceksin yoksa bir gün gelir elin boş kalır
Haftaya zeytini izleyecen mi )My totalde idare etmiş, ab'de iyi gitmiş. Haftaya ciddi bir yükseliş olur. Sonra düşüş kaçınılmaz..
Zeytin Tepesi orta karar başlamış. Haftaya ne yapacağı dizinin kaderini belirleyecek.
Günün diğer dizileri de 3-5 bir şeyler almışlar işte. Çarşamba'ya iddialı bir dizi gelmeli yoksa Beni Affet hep ikinci olur..
Beğenmedim dedim ya aga.Haftaya zeytini izleyecen mi )
Kusura bakma unuttum bir an içinBeğenmedim dedim ya aga.
Güneşi Beklerken kalite abidesi bir dizi doğru düzgün izlemeden yorum yapmayalım. Ayrıca yayınlandığı 31 bölüm boyunca 1 kere bile total olmadı. Kalitesini buradan anla.kendisi bir total insan olduğundandır o aynı zamanda karadayıcı olduğu için normal karşılıyorum dediğini bulişin
gb nin ya da medcezirin ab olması tns sisteminin ayıbı ab gurbu eğitimli kesim değil miydi 0-16 yaş arası ne eğeitimi almış oalbilirGüneşi Beklerken kalite abidesi bir dizi doğru düzgün izlemeden yorum yapmayalım. Ayrıca yayınlandığı 31 bölüm boyunca 1 kere bile total olmadı. Kalitesini buradan anla.
Karadayı konusuna gelince.. Yine yorum yapmak için yorum yapmışsın. Son 2-3 haftaya kadar en çok eleştirdiğim diziydi. Ama fanları Musti'min tarafına geçince şimdilik diziyle uğraşmayı bıraktım..
Bilemem ben sonuca bakarım.gb nin ya da medcezirin ab olması tns sisteminin ayıbı ab gurbu eğitimli kesim değil miydi 0-16 yaş arası ne eğeitimi almış oalbilir
Diziyi beğenmedim reytingle alakası yok. Yoksa A.Ş.K'ı da İnadına Yaşamak'ı da izlemezdim sonuna kadar. 😉Zeytini 4 gözle bekleyen millet reytingler vasat gelince izlemem dizi kötü ayaklarına başlamışlar.
Ne alaka. Meryem gittikten sonra bile o kadar düşmediyse,Mustafa gidince yine düşmez.
Son bölümlere bakarsan meryemli ondan önceki bölümlerdede fark var. Mustafa çıkınca reyting değişmez bence.Meryem gitti diye düşmedimi geçen sezon la bu sezon uçurum var arada + ben mustafa gidince demedim karşısına güzel bir rakip gelirse dizi çöker mustafa da çıkıyor nede olsa dedim