5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

herkez akşam yok my 7 ye düşecek yok ağır total falan konuşmuş (1000 defa oldu sbtye KANMAYIN! sonra kalırsın böyle işte)
MY total 8.72 reyting almış biraz düşmüş ama okadar olur ama ab 9.97 reytinge yükselmiş ve ilk ikiyi kapatmış
zeytin tepesi zirveyi alacaktı ne oldu? dizi total 4.77 ab 3.82 almış
doksanlar total 4.01 ab 3.15 alarak kötü gitmiş günüde değişti yakında biter gibi
kızılelma ya bak total 3.74 reyting ile 17.sırada ab 3.02 ile 13.olmuş
ve my yi geçecek olan dizilerden bir tane daha sevdaluk total 3.19 ile 22.sırada ab 2.02 ile 23.olmuş final yakın gibi gözüküyo
ve son olarak tv8 neden tns de yok ki inşallah yakında girer maçlar 3 reyting alarak iyi gitmiş (sbtye bakıyorum yapacak bişey yok)

Son düzenleme:
bomboş bi gün işte liderin zor 8 aldığı boş bi gün :D

arkadaş küçük ağa bu gün olsa özeti bile 2.olurdu neyin derdindesiniz :kiki:
geçen recep ivedkle şirinler geldiğinde anlıklarda buhar olan dizi küçük gelin değildi muhteşemdi :kiki:
hala mı aynı laflar panpa 122 bölümdür geçilecek dizi :F ayrıca recep ve şirinler üstüne maç varkenden çok daha yüksek almıyor ki dizi :F anlıkalra bakıp yorum yapma istersen anlıkların ortalamasına göre my 7.25 küçük ağa 11.05 almalıydı my 8.72 küçük ağa 12.96 aldı :F

herkez akşam yok my 7 ye düşecek yok ağır total falan konuşmuş (1000 defa oldu sbtye KANMAYIN! sonra kalırsın böyle işte)
MY total 8.72 reyting almış biraz düşmüş ama okadar olur ama ab 9.97 reytinge yükselmiş ve ilk ikiyi kapatmış
zeytin tepesi zirveyi alacaktı ne oldu? dizi total 4.77 ab 3.82 almış
doksanlar total 4.01 ab 3.15 alarak kötü gitmiş günüde değişti yakında biter gibi
kızılelma ya bak total 3.74 reyting ile 17.sırada ab 3.02 ile 13.olmuş
ve my yi geçecek olan dizilerden bir tane daha sevdaluk total 3.19 ile 22.sırada ab 2.02 ile 23.olmuş final yakın gibi gözüküyo
ve son olarak tv8 neden tns de yok ki inşallah yakında girer maçlar 3 reyting alarak iyi gitmiş (sbtye bakıyorum yapacak bişey yok)
bıkmadılar my konusunda hayal kurmaktan :F

'Umutsuz Ev Kadınları' totalde 3 almış, fakat bu dizi en az 5 reytingi hak ediyor ya. :T Umarım dizi bu akşam 22:45'te hak ettiği reytingi alır. :)

.ss o dğeil de yalan dünya mnsde kaç aliyi acaba mnsciler @destere ve @Yakamoz-Asi cevaplasın:A
Ekli dosyayı görüntüle 31648

herşeyi aldı mns de ibre tavanları dövüyor :)

:T:T:T
Bende 1 reyting bile alamaz böyle olursa :T

sen yüzünemi baktın yoksa ??? :))

😱 daha geçen haftaya ka aşk-ı memnu tekrarları vardı 😱

izlemedimki zaten bilsemde izlemezdim ben dizi veya film bir kere izlerim tekrar asla izleyemiyorum :)