5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Valla merhametin senaryosunu diğerleriyle karıştırma. Gayette başarılı ve duyguyu içeri geçiren bi senaryo. :) zaten geçen hafta tek ab işiydi çarşambanın :)
ab işi olmak %50 senaryoya %40 oyunculua bakar senaryoları iyi bulurusn kötü bulursun tartışılır ama oyuncu kadrosu olarak my ile yarışacabilecek dizi olmadı 4 senedir:)

farkalrın farkındayım ben zaten merhamettede duygu içeren senaryo vardı aşkta da :) merhamette o duyguyu izleyiciye verebilecek özgü-burçin vardı aşkta sadece aslı tandoğan tek üstünlüğü de burada merhametin:)

Son olarak tahminimi de yapayım :D
Merhamet total 3,3 - ab 5,4
My total 8,6 - ab 8.5( total dizisi :A )
Sevdaluk total 4,6 - ab 4.3
Zeytin tepesi total 3.9 - ab 5
Kızılelma total 1.01 - ab 0.31

ab işi olmak %50 senaryoya %40 oyunculua bakar senaryoları iyi bulurusn kötü bulursun tartışılır ama oyuncu kadrosu olarak my ile yarışacabilecek dizi olmadı 4 senedir:)

farkalrın farkındayım ben zaten merhamettede duygu içeren senaryo vardı aşkta da :) merhamette o duyguyu izleyiciye verebilecek özgü-burçin vardı aşkta sadece aslı tandoğan tek üstünlüğü de burada merhametin:)
Merhamet Oyuncu yeteneği ve senaryo anlamında çarşambanın kralı. :D

Son olarak tahminimi de yapayım :D
Merhamet total 3,3 - ab 5,4
My total 8,6 - ab 8.5( total dizisi :A )
Sevdaluk total 4,6 - ab 4.3
Zeytin tepesi total 3.9 - ab 5
Kızılelma total 1.01 - ab 0.31

Merhamet Oyuncu yeteneği ve senaryo anlamında çarşambanın kralı. :D
fanlara göre her şey olabilir hep diyorum :=) merhamette öyle biri yok (en azından başrol 5 lisi içinde) biliyorum ama 2 mimik yapamayan kişiye kral oyuncu derler:F

Dun 7 lere duscek diyenler gorsun. Total 8.70 AB 10 rating almis helal dizime benim :D Zeytinlikte fena gitmemis. Sevdaluk berbatt

ay my 7 bile alamamış :T @Polat Şaşmaz
my total olmuş ab de 6 ya düşmüş @Bully @Maskeli Fedai @mrt-06 hadi ağlayak :T

neyse uzun lafın soparsı my yi geçecek denenler 11-12-17-18-22 sıralara s,per almışlar birkaç haftaya zeytin tepesi de oraya gider :) dizi dün twitterda baya komuşulmuş :) total olmasına şaşırdım

uek 3 alabilmiş tebrikler:A
merhamet ab de iyi
show büyük risk e dua etsin en iyi işi :F

Sevdaluk resmen batmış. SBT'de her iki kategoride de 4 Reyting almış ama maalesef ki TNS'de dip..

Son düzenleme:
My totelde düşmüş ab de yükselmiş. Lakin mustafa olayı bile aşırı sükse yaptıramıypr diziye. :)

Zeytin tepesi'nin sonucu şok etkisi asıl. Totel 4 ab 6 beklerken, total dizisi olmuş. Ab si vasat. Lakin ab kısmında tekrarı fena gitmemiş.

Farkındaysanız merhamet 3 haftadır düşük ab kısmında çünkü 22.00 da başlıyor yetmezmiş gibi 22.30 da reklama girip izleyiciyi dağıtıyor. Sonra topla toplaya bilirsen, 23.40'a kadar düren my karşısında. :)

Kızılelma hayal kırıklığı. Vasat. :)

Sevdaluk daha da düşüyor. Bu saatten sonra kimse bi şey beklemesin bu diziden, şahsen ben beklemiycem. :)

Doksanlar kötü. Kesin kara para aşk bu güne gelicek. Çünkü zeytin de kötü bir başlangıç yaptı. :)

My totelde düşmüş ab de yükselmiş. Lakin mustafa olayı bile aşırı sükse yaptıramıypr diziye. :)

Zeytin tepesi'nin sonucu şok etkisi asıl. Totel 4 ab 6 beklerken, total dizisi olmuş. Ab si vasat. Lakin ab kısmında tekrarı fena gitmemiş.

Farkındaysanız merhamet 3 haftadır düşük ab kısmında çünkü 22.00 da başlıyor yetmezmiş gibi 22.30 da reklama girip izleyiciyi dağıtıyor. Sonra topla toplaya bilirsen, 23.40'a kadar düren my karşısında. :)

Sevdaluk daha da düşüyor. Bu saatten sonra kimse bi şey beklemesin bu diziden, şahsen ben beklemiycem. :)

Doksanlar kötü. Kesin kara para aşk bu güne gelicek. Çünkü zeytin de kötü bir başlangıç yaptı. :)

1.kırmızı yeri dün açıkladık my izleyicisi kaliteye odaklı oyuncu kalitesi süper olduğu için burada kaliteden kasıt senaryo senaryoda boş olaylar olursa ya da olaylar uzatlırsa düşer :) musti olayı da çok uzadı 121.bölümde öelcek dedler 123 e kaldı :F

2.kırmızı yerde tam tersi olmalı ay yapım eski dizisi kuzey güneyden ve bu sene çarşambaları batan kpa tarzı dizilerden ibret almalı :A

Dün aksam sormustun bana Zeytin Tepesi nasil diye. Ortasindan basladim gerci ama agir drama olmus biraz. Fena degil aslinda dizi, oyuncular soguk gibi duruyor ama iyi gibiler.

Sen izledin mi? :)

My ab de geçen haftaya göre yükselmiş.Şehzade Mustafa ayrıldığında o oranlarını koruyamayacak ve reytinglerin düşeceğini düşünüyorum :)