Polat Şaşmaz
Favori Üye
dikkat edin de dibe giderken dizi bağzılarını revanın yanına götürmersin ahan da bu da son uyarıMy`nin artık son çırpınışları yarın 7 reyting alır
O kadar beddua ettik o beddualar tutacakdikkat edin de dibe giderken dizi bağzılarını revanın yanına götürmersin ahan da bu da son uyarı
beddualar tutar mı bilmem ama bu gidişle bedduaları edenler sonucunu göremeyecekO kadar beddua ettik o beddualar tutacak
Bakıcaz bakalımMy`nin artık son çırpınışları yarın 7 reyting alır
ben elimi bile sürmem girişte forum kuralları yaziyi
Ban yiyecek halimiz yok yaben elimi bile sürmem girişte forum kuralları yaziyi
Fazla ciddiye almaya gerek yok göz korkutmaya çalışıyor.
Yönetmen Dilek Keser ve Ulaş Güneş.Hsbv guzel dizi yonetmeni kim acaba cekim kalitesi cok iyi hikaye olaylar falaan acaip klise ama işleniş güzel
Değişimin felan olmayacağını, Show'un izleyicileri oyaladığının farkında mısın?Değişim Mart'ta.
Yapacağım.
Bende beğendim ama reytingler neden o kadar düşük geldi anlamadım. Elif Atakan'ı çok kişi beğenmedi ama ben beğendim, ilk bölüm adına iyi bir performans sergileyemedi ama bilmiyorum güzelliğiyle en azından arka plana attı bence oyunculuğundaki aksaklıkları. Ama izleyici öyle düşünmemiş belli ki.Hsbv guzel dizi yonetmeni kim acaba cekim kalitesi cok iyi hikaye olaylar falaan acaip klise ama işleniş güzel
Bence de oyunculuklar iyi ilk bölüm etkisiyle sırıttı gibi ama yükselir bence.Değişimin felan olmayacağını, Show'un izleyicileri oyaladığının farkında mısın?
Bende beğendim ama reytingler neden o kadar düşük geldi anlamadım. Elif Atakan'ı çok kişi beğenmedi ama ben beğendim, ilk bölüm adına iyi bir performans sergileyemedi ama bilmiyorum güzelliğiyle en azından arka plana attı bence oyunculuğundaki aksaklıkları. Ama izleyici öyle düşünmemiş belli ki.